Malli CPP4000-X

Testipumppu, hydraulinen

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Hydraulisen testipaineen tuottaminen yksinkertaisella tavalla laboratorioissa, korjaamoissa ja muissa paikoissa
  • Kaikentyyppisten paineenmittauslaitteiden testaus, säädöt ja kalibrointi
  • Jopa 4 000 baarin (58 000 psi) hydraulipaineen tuotto


Erikoisominaisuudet

 • Tarkasti säädettävä kaksoisalueellinen karapumppu täyttöä, paineentuottoa ja paineen hienosäätöä varten
  • CPB3800HP hyväksi havaittua tekniikkaa
  • Kompakti koko
  • Kevyt


Kuvaus

Käyttöalueet
Testipumppuja käytetään paineen kehittämiseen mekaanisten ja sähköisten mittauslaitteiden testaukseen, säätöön ja kalibrointiin vertaavien mittausten avulla. Näitä laitteita voidaan käyttää halutulla mittauspisteellä laboratoriossa ja kenttäolosuhteissa.

Helppokäyttöinen
Kun testattava laite ja riittävän tarkka vertailuun soveltuva paineenmittauslaite liitetään testipumppuun, molemmat mittauslaitteet alkavat toimia samalla paineella. Paineenmittauslaitteen tarkkuus ja/tai säädöt voidaan sitten tarkistaa vertailemalla kahta mitattua arvoa millä tahansa painearvolla.

Helposti käsiteltävä
CPP4000-X-mallinen vertailutestipumppu on hydraulinen testipumppu, jolla voidaan tuottaa jopa 4 000 baarin paine (58 000 psi). Sen tekniikka vastaa CPB3800HP-mäntäpainemittarin mittalaitejalustan tekniikkaa. Integroitu, kaksoisalueellinen ja säätöventtiileillä varustettu karapumppu mahdollistaa testijärjestelmän nopean täytön ja tasaisen paineentuoton.

Samalla tarkasti säädettävää karapumppua voidaan käyttää myös paineen hienosäätöön. Mittalaitejalustassa oleva paineentuottoon liittyvä ohjauskaavio helpottaa ja nopeuttaa laitteen käyttöä.

Kaksi testiliitäntää on varustettu irrotettavilla G ½ -naarasliittimillä, joissa on kaksipäinen metallikartio. Toimitukseen sisältyy kaksi kierteellistä sovitinta, jotka sopivat M16 x 1,5 -uroskierteeseen. Muita kierresovittimia on saatavilla erilaisilla liitäntäkierteillä varustettujen mittauslaitteiden kalibrointia varten.

Kompakti mittalaitemalli
CPP4000-X on lisäksi tunnettu erityisesti pienestä koostaan, joka ei muutu sen toiminnan aikana, koska kara toimii pumpun rungon sisällä.
Pienen kokonsa ja poikkeuksellisen lujatekoisen ABS-muovikotelonsa ansiosta kevyt CPP4000-X soveltuu erityisen hyvin myös erilaisiin paikan päällä suoritettaviin tehtäviin.

Testipumppu, hydraulinen
 • Testipumppu, hydraulinen
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.