Malli CPH62I0

Kannettava luonnostaan turvallinen paineosoitin (ATEX-malli)

1-kanavainen versio tai 2- kanavainen versio

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Instrumentti- ja ohjauslaitetyöpajat
  • Laadunvalvonta


Erikoisominaisuudet

 • Digitaalinen osoitin, jossa keskenään vaihdettavissa olevat paineanturit (kytke ja käytä -tyyppiset)
  • Mittausalueet: 0 ... 100 mbar - 0 ... 1 000 bar
  • Tarkkuus: 0,2 %, lisätoimintona 0,1 % (mukana kalibrointisertifikaatti)
  • Luonnostaan turvallinen malli, II 2G Ex ib IIC T4
  • Saatavilla ohjelmisto ja täydellinen huoltotarvikepakkaus (ml. pumput)


Kuvaus

Laajat käyttömahdollisuudet
Kädessä pidettävään CPH62I0-painemittarimalliin on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettuja paineantureita, joiden mittausalue yltää jopa 1 000 baaariin. Sen vuoksi laite soveltuu erityisen hyvin testauslaitteeksi esimerkiksi prosessitekniikkaan, kemianteollisuuteen, jalostamoihin jne.

Tämä digitaalinen osoitin tunnistaa automaattisesti kytkettävän paineanturin mittausalueen ja takaa painemittausten tarkkuuden.

Toiminnallisuus
CPH62I0-mallia voidaan käyttää sekä mittaripaineen että absoluuttisen paineen mittaamiseen. Paine-eromittaus voidaan tehdä 2-kanavaisella CPH62I0-S2-mallilla ja kahdella siihen liitettävällä CPT62I0-vertailupaineanturilla. Valittavissa olevat paineyksiköt ovat bar, mbar, psi, Pa, kPa, MPa, mmHg ja inHg.

Laitteeseen integroitu dataloggeri ja useat muut toiminnot (kuten minimi-, maksimi-, pito- ja taaraustoiminnot, nollapisteen säätö, hälytys, virrankatkaisu, huippuarvon tunnistus (1 000 mittausta/s), keskiarvosuodatin jne. takaavat, että CPH62I0-mallia voidaan käyttää moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin.

 

Ohjelmistot
Dataloggerin GSoft-arviointiohjelmiston (käytetään kirjattujen tietojen esittämiseen taulukko- ja graafisessa muodossa) lisäksi saatavilla on kalibrointitehtäviin tarkoitettu WIKA-CAL-kalibrointiohjelmisto. Tietokoneavusteisen kalibroinnin lisäksi WIKA-CAL tarjoaa käyttöön kalibrointi- ja instrumenttitietojen hallintamahdollisuudet SQL-tietokannassa. Tiedonsiirtoon käytettävissä ovat RS-232- ja USB-liitännät.

Täydelliset testi- ja huoltotyökalut
Kunnossapito- ja huoltotarkoituksia varten saatavilla on useita huoltotarvikepakkauksia. Ne sisältävät mahdollisesti paineentuottolaitteen, akun, liitäntäsovittimen jne.

Sertifioitu tarkkuus
Kunkin vertailupaineanturin tarkkuus todistetaan koko mittausketjun osalta tehtaan kalibrointisertifikaatilla, joka toimitetaan mittauslaitteen ohessa. Voimme toimittaa laitteelle tilauksesta myös DKD/DAkkS-kalibrointisertifikaatin.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.