Mallit CPH6200, CPT6200

Testipainemittari, erillisellä anturilla

1- ja 2-kanavainen versio

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Mittaus- ja ohjauslaboratoriot
  • Laadunvalvonta


Erikoisominaisuudet

 • Digitaalinen osoitin, jossa vaihdettavat paineanturit ("plug and play")
  • Mittausalueet: 0 ... 25 mbar - 0 ... 1 000 bar
  • Paineen tyyppi: positiivinen ja negatiivinen ylipaine, absoluuttinen paine ja paine-ero
  • Tarkkuus: 0,2 %, lisätoimintona 0,1 % (mukana kalibrointisertifikaatti)
  • Saatavilla ohjelmisto ja täydellinen huoltotarvikepakkaus (ml. pumput)


Kuvaus

Laajat käyttömahdollisuudet
Kannettavaán CPH6200-testipainemittariin on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettuja paineantureita, joiden mittausalue on enintään 1 000 baaria. Tämän vuoksi laite soveltuu erityisesti testauslaitteeksi esimerkiksi prosessiteollisuuteen, koneenrakennukseen jne. Digitaalinen osoitin havaitsee automaattisesti siihen liitetyn paineanturin mittausalueen ja takaa painemittauksen erittäin tarkat tulokset.

Toiminnallisuus
CPH6200-mallia voidaan käyttää sekä suhteellisen että absoluuttisen paineen mittaamiseen. Paine-eron mittaaminen on mahdollista kaksikanavaisella CPH6200-S2-mallilla ja siihen liitetyllä kahdella CPT6200-vertailupaineanturilla. Valittavissa olevat yksiköt ovat bar, mbar, psi, Pa, kPa, MPa, mmHg ja inHg. Sisäinen dataloggeri ja monet eri toiminnot, kuten minimi, maksimi, pito, taaraus, nollapisteen säätö, hälytys, virrankatkaisu, huippuarvon tunnistus (1 000 mittausta), keskiarvon suodatus jne., takaavat, että CPH6200-mallia voidaan käyttää monessa eri käyttökohteessa.

Ohjelmistot
Sen lisäksi, että tallennettujen tietojen esittämiseen taulukkoina ja graafisessa muodossa käytettävissä on dataloggerin GSoft-arviointiohjelmisto, kalibrointitehtäviä varten käytettävissä on vielä WIKA-CAL-kalibrointiohjelmisto. Tietokoneavusteisen kalibroinnin lisäksi WIKA-CAL tarjoaa käyttöön kalibrointi- ja instrumenttitietojen hallintamahdollisuudet SQL-tietokannassa. Tiedonsiirtoon käytettävissä ovat RS-232- ja USB-liitännät.

Täydelliset testi- ja huoltotyökalut
Kunnossapito- ja huoltotarkoituksia varten saatavilla on useita huoltotarvikepakkauksia. Huoltotarvikepakkaukset sisältävät paineenkehittimen(optio), ladattavan akun, akkulaturin, liitinadapterin jne.

Sertifioitu tarkkuus
Kunkin testipainemittarin koko mittausketjun tarkkuus varmistetaan/dokumentoidaan tehtaan kalibrointisertifikaatilla, joka toimitetaan instrumentin mukana. Voimme toimittaa laitteelle tilauksesta myös DKD/DAkkS-kalibrointisertifikaatin.

Testipainemittari, erillisellä anturilla
 • Testipainemittari, erillisellä anturilla
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.