Malli CPB5000

Painevaaka

Paineilmatoiminen

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Vertailuinstrumentti paineasteikon määrittämiseksi enintään 100 baarin pneumaattisella asteikolla tai 400 baarin pneumaattisella asteikolla käytettäessä kaasun- ja öljynerotinta
  • Vakiolaite tehtaiden ja kalibrointilaitosten paineenmittauslaitteiden testaukseen, säätämiseen ja kalibrointiin
  • Täydellinen, itsenäinen järjestelmä, soveltuu käytettäväksi myös paikan päällä kentällä


Erikoisominaisuudet

 • Mittauksen kokonaisepävarmuus 0,008 % lukemasta
  • Tehdaskalibrointi viittaa kansallisten standardien noudattamiseen; valinnaisena mahdollinen kalibrointi DKD/DAkkS-standardin mukaan
  • Pitkäaikainen stabiliteetti, uudelleenkalibrointia koskeva suositus: viiden vuoden välein
  • Painot valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista, säädettävissä paikallisen painovoiman mukaan
  • Mäntä-sylinterijärjestelmän nopea ja turvallinen vaihto patentoidulla ConTect-pikavapautusmekanismilla (lisävaruste) mittausalueiden muuttamiseksi


Kuvaus

Ensiluokkaista tasoa
Painevaa'at
ovat kaikkein tarkimpia instrumentteja, joita markkinoilta on saatavissa elektronisten ja mekaanisten paineenmittauslaitteiden kalibroimiseen. Paineen suora mittaus (p = F/A) sekä korkealaatuisten materiaalien käyttö mahdollistavat erittäin vähäisen mittausepävarmuuden; lisäetuna on erinomainen vakaus viiden vuoden aikavälillä (saksalaisen kalibrointipalvelu DKD/DAkkS:n suositus).

Painevaakoja on siten käytetty vuosia tuotantolaitoksissa ja kalibrointilaboratorioissa teollisuudessa, kansallisissa instituuteissa ja tutkimuslaboratorioissa.

Itsenäisesti toimiva
Integroidun paineentuottonsa ja puhtaasti mekaanisen mittausperiaatteensa ansiosta CPB5000-malli soveltuu huolto- ja kunnossapitotehtäviin paikan päällä käytettäväksi.

Toimintaperiaate
Paine määritellään voimana, joka kohdistuu tietylle pinta-alalle. CPB5000-painevaa'an pääkomponentti on tästä johtuen tarkasti valmistettu mäntä-sylinterijärjestelmä, jota kuormitetaan painoilla yksittäisten testauspisteiden tuottamiseksi.

Käytettävät painot ovat verrannollisessa suhteessa kohdistuvaan paineeseen, mikä saadaan aikaan optimaalisesti mitoitetuilla painoilla. Vakiomallisessa laitteessa painot on valmistettu vakiopainovoiman perusteella (9,80665 m/s²), mutta niitä voidaan säätää tiettyyn sijaintipaikkaan sopiviksi ja myös kalibroida DKD/DAkkS-standardin mukaisesti.

Pressure balance model CPB5000
 • Pressure balance model CPB5000
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.