Malli CPB3800

Kompakti painevaaka

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Vakiolaite hydraulisen paineasteikon määrittämiseksi, maks. 1 200 bar
  • Vertailulaite tehtaiden ja kalibrointilaitosten paineenmittauslaitteiden testaukseen, säätämiseen ja kalibrointiin
  • Täydellinen, itsenäinen järjestelmä, soveltuu käytettäväksi myös paikan päällä kentällä


Erikoisominaisuudet

 • Mittauksen virhemarginaali 0,025 % mitatusta arvosta
  • Tehdaskalibrointi viittaa kansallisten standardien noudattamiseen; valinnaisena mahdollinen kalibrointi UKAS- tai DKD/DAkkS-standardin mukaan
  • Pitkäaikainen stabiliteetti, uudelleenkalibrointia koskeva suositus: viiden vuoden välein
  • Painot valmistettu ruostumattomasta teräksestä, säädettävissä paikallisen painovoiman mukaan
  • Kompakti koko


Kuvaus

Ensiluokkaista tasoa
Painevaa'at ovat kaikkein tarkimpia instrumentteja, joita markkinoilta on saatavissa elektronisten ja mekaanisten paineenmittauslaitteiden kalibroimiseen. Paineen suora mittaus (p = F/A) sekä korkealaatuisten materiaalien käyttö mahdollistavat erittäin vähäisen mittausepävarmuuden; lisäetuna on erinomainen vakaus viiden vuoden aikavälillä (saksalaisen kalibrointipalvelu DKD/DAkkS:n suositus).

Painevaakaa on siten käytetty vuosia tuotantolaitoksissa ja kalibrointilaboratorioissa teollisuudessa, kansallisissa instituuteissa ja tutkimuslaboratorioissa.

Itsenäisesti toimiva
Integroidun paineentuottonsa ja puhtaasti mekaanisen mittausperiaatteensa ansiosta CPB3800-malli soveltuu huolto- ja kunnossapitotehtäviin paikan päällä käytettäväksi.

Toimintaperiaate
Paine määritellään voimana, joka kohdistuu tietylle pinta-alalle. CPB3800:n pääkomponentti on tästä johtuen tarkasti valmistettu mäntä-sylinterijärjestelmä, jota kuormitetaan painoilla yksittäisten testauspisteiden tuottamiseksi.

Käytettävät painot ovat verrannollisessa suhteessa kohdistuvaan paineeseen, mikä saadaan aikaan optimaalisesti mitoitetuilla painoilla. Vakiomallisessa laitteessa painot on valmistettu vakiopainovoiman perusteella (9,80665 m/s²), mutta niitä voidaan säätää tiettyyn sijaintipaikkaan sopiviksi ja myös kalibroida UKAS- tai DKD/DAkkS-standardin mukaisesti.

DH-Budenberg
Pressure standard, model CPB3800
 • Pressure standard, model CPB3800
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.