Malli CPB3800HP

Mäntäpainemittari

Korkeille paineille

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Vakiolaite hydraulisen paineasteikon kalibroimiseksi, maks. 2 600 bar (40 000 psi)
  • Vertailulaite tehtaiden ja kalibrointilaitosten paineenmittauslaitteiden testaukseen, säätämiseen ja kalibrointiin
  • Täydellinen, itsenäinen järjestelmä, soveltuu käytettäväksi myös paikan päällä kentällä


Erikoisominaisuudet

 • Mittauksen kokonaisepävarmuus enintään 0,007 % lukemasta
  • Kaksisylinterinen 2 600 baarin (40 000 psi) malli täysautomaattisella alueen vaihdolla
  • Tehdaskalibrointi viittaa kansallisten standardien noudattamiseen; valinnaisena mahdollinen kalibrointi UKAS-standardin mukaan
  • Painot valmistettu ruostumattomasta teräksestä, säädettävissä paikallisen painovoiman mukaan


Kuvaus

Ensiluokkaista tasoa
Painevaa'at (mäntäpainemittarit) ovat kaikkein tarkimpia instrumentteja, joita markkinoilta on saatavissa elektronisten ja mekaanisten paineenmittauslaitteiden kalibroimiseen. Paineen suora mittaus (p = F/A) sekä korkealaatuisten materiaalien käyttö mahdollistavat erittäin vähäisen mittausepävarmuuden; lisäetuna on erinomainen vakaus pitkällä aikavälillä.
Painevaakoja on käytetty vuosia tuotantolaitoksissa ja kalibrointilaboratorioissa teollisuudessa, kansallisissa instituuteissa ja tutkimuslaboratorioissa.

Itsenäisesti toimiva
Integroidun paineentuottonsa ja puhtaasti mekaanisen mittausperiaatteensa ansiosta CPB3800HP-mallinen mäntäpainemittari soveltuu huolto- ja kunnossapitotehtäviin paikan päällä käytettäväksi.

Toimintaperiaate
Paine määritellään voimana, joka kohdistuu tietylle pinta-alalle. CPB3800HP:n pääkomponentti on tästä johtuen tarkasti valmistettu mäntä-sylinterijärjestelmä, jota kuormitetaan painoilla yksittäisten testauspisteiden tuottamiseksi.

Käytettävät painot ovat verrannollisessa suhteessa kohdistuvaan paineeseen, mikä saadaan aikaan optimaalisesti mitoitetuilla painoilla. Vakiomallisessa laitteessa painot on valmistettu vakiopainovoiman perusteella (9,80665 m/s²), mutta niitä voidaan säätää tiettyyn sijaintipaikkaan sopiviksi ja myös kalibroida UKAS-standardin mukaisesti.

DH-Budenberg
Mäntäpainemittari
 • Mäntäpainemittari
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.