Malli CPB3500

Pneumaattinen testipainevaaka

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Vakiolaite pneumaattisen paineasteikon kalibroimiseksi, -1 ... 120 bar / -14,5 ... 1600 psi
  • Vertailulaite tehtaiden ja kalibrointilaitosten paineenmittauslaitteiden testaukseen, säätämiseen ja kalibrointiin
  • Täydellinen, itsenäinen järjestelmä, soveltuu käytettäväksi myös paikan päällä kentällä


Erikoisominaisuudet

 • Mittauksen virhemarginaali 0,015 ... 0,006 % lukemasta
  • Saatavilla viisi erilaista mäntä-sylinterijärjestelmää asteikoilla ±1 bar, 0,1 ... 7 bar, 0,2 ... 25 bar, 1 ... 70 bar ja 1 ... 120 bar, tai myös psi- ja kPa-asteikoilla
  • Vakaa alumiinjalusta, jossa iskunkestävä ABS-kansi raskaaseen teolliseen käyttöön, yhdistettynä pienikokoisuuden ja keveyden tuomiin etuihin
  • Keskenään vaihdettavissa olevat männät ja painosarjat kutakin mallia varten; painosarjat ruostumattomasta teräksestä
  • Tehdaskalibrointi viittaa kansallisten standardien noudattamiseen; valinnaisena mahdollinen kalibrointi UKAS-standardin mukaan


Kuvaus

Ensiluokkaista tasoa
CPB3500-testipainevaaka on aidosti korkealuokkainen tuote, jonka mittauspaine tulee suoraan perusyhtälöstä p = F/A.
Tämä mekaaninen mittausperiaate on luotettava ja vakaa myös pitkällä aikavälillä, vähentää mittausvirheiden vaaraa ja vähentää kalibrointiin liittyviä epävarmuuksia. Nämä ominaisuudet tekevät CPB3500:sta ihanteellisen, päivittäistä käyttöä kestävän työkalun kaikentyyppisten paineenmittauslaitteiden kalibrointiin.

Vankkatekoinen ja modulaarinen rakenne
Mittauslaite on asennettu kestävään ja vakaaseen alumiinijalustaan, joka on kevyestä, ruostumattomasta ja iskunkestävästä ABS-muovista valmistetussa kotelossa.
Mäntäsylinterit ovat vaihdettavissa CPB3500-sarjan eri mallien välillä, joten mikä tahansa CPB3500-testeri on helposti päivitettävissä muuttuvien vaatimusten myötä muuhun saatavilla olevaan mittausalueeseen.

Painosarjat ovat täysin vaihdettavissa keskenään saman sarjanr mäntien välillä, jos vaadittava mittaustarkkuus on sama. Painosarjat on valmistettu ei-magneettisesta ruostumattomasta teräksestä, jolloin painot säilyttävät ominaisuutensa erinomaisesti myös pitkän ajan kuluessa.
Myös jalustat ovat helposti muunnettavissa komparaattoriksi vaihtamalla männälle ja painosarjalle sopiva siirtostandardi.

Helppokäyttöinen
Kaksi sisäänrakennettua pehmeäistukkaista venttiiliä yhdistettyinä määränsäätimeen mahdollistavat tarkan paineensäädön. Mittauslaitteen jalustaan on kiinnitetty turvamittari, joka osoittaa likimääräisen paineen. Painot ovat päältäpäin asetettavia (paitsi 25 baarin / 400 psin alueella) käytön helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi, ja niitä on saatavilla yleisimmissä painoyksiköissä.

DH-Budenberg
Pneumaattinen testipainevaaka
 • Pneumaattinen testipainevaaka
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.