Malli TGS73

Kaasutäytteinen lämpötilamittari rajakoskettimilla

Malli haponkestävästä teräksestä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Teollisten prosessien ohjaus ja säädöt
  • Laitteiden seuranta ja virapiiririn kytkentätoiminnot
  • Yleiskäyttöinen koneenrakennuksessa, laitteistoissa, säiliöissä, laitteiden valmistuksessa ja elintarviketeollisuudessa
  • Lämpötilan mittaukset ilman kosketusta aineeseen
  • Asennus mittaritauluihin, ohjauskaappeihin ja ohjauspaneeleihin

Erikoisominaisuudet

  • Laite on suunniteltu mittalaitteille asetettujen vaativien standardien mukaisesti
  • Kotelo ja varsi ruostumatonta terästä
  • Ulkoinen asennus putkiin ja säiliöihin
  • Induktiivisilla koskettimilla varustetut laitteet,  käyttö vaarallisilla alueilla
  • PLC-sovelluksiin tarkoitetuilla koskettimilla varustetut laitteet

Kuvaukset

Kun prosessilämpötila on nähtävä heti paikan päällä tai mittauspaikka on vaikeasti saavutettavissa, ja samanaikaisesti piirit on kytkettävä, käytetään rajakoskettimilla varustettuja kaasutäytteisiä lämpötilamittareita.

Kaasutoimisen lämpötilamittarin mallia TGS73 on saatavissa useita eri versioita erilaisilla prosessiliitännöillä varustettuna. Säädettävää vartta ja mittari-ikkunaa käytettäessä kotelon voi säätää tarkasti tarvittavaan katselukulmaan. Käytettäessä mittauskärjellistä versiota lämpötilan mittaus ja hallinta on mahdollista (ilman kosketusta mitattavaan aineeseen), vaikka putken läpimitta olisikin erittäin pieni. Suojatasku on tarkoitettu asennettavaksi ulkoisesti putkiin ja säiliöihin. Tätä lämpötilamittarimallia asennettaessa on ensin varmistettava, että suojatasku on kosketuksessa mittauspisteeseen koko pituudeltaan.

Koskettimet (sähköiset hälytyskoskettimet) muodostavat tai katkaisevat virtapiirit riippuen mittauslaitteen osoittimen asennosta. Rajakoskettimia voidaan säätää koko mittausalueelle. Mittauslaitteen osoitin (todellisen arvon osoitin) liikkuu vapaasti koko asteikkoalueella asetuksista riippumatta. Näyttötaulun merkkiosoitinta voidaan säätää erillisellä avaimella (asennettu liitäntärasiaan). Rajakoskettimet jotka koostuvat useasta koskettimesta voidaan säätää yhteen pisteeseen. Kosketin aktivoituu kun viisari ohittaa rajapisteen.

Saatavilla on rajakoskettimia, magneettisia rajakoskettimia, induktiivisia koskettimia ja sähköisiä koskettimia. Vaarallisilla alueilla voidaan käyttää induktiivisia koskettimia. Ohjelmoitavien logiikkajärjestelmien (PLC) kytkentään voidaan käyttää sähköisiä koskettimia.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.