Malli TW45

Kierrettävä suojatasku (putkimateriaali)

Malli standardin DIN 43772 mukaan, muoto 5, 8

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Kemianteollisuus, prosessitekniikka, laiterakennus
    • Pieniin ja keskisuuriin prosessikuormiin


Erikoisominaisuudet

  • Malli standardin DIN 43772 mukaan
    • Malli TW45-F: Muoto 5
    • Malli TW45-G: Muoto 8


Kuvaus

Suojatasku on tärkeä lämpötilan mittauspisteen komponentti. Se erottaa prosessin ympäröivästä alueesta suojaten siten ympäristöä ja käyttöhenkilökuntaa. Lisäksi se pitää aggressiiviset väliaineet, korkeat paineet ja virtauksen poissa lämpötila-anturista, mikä mahdollistaa anturin vaihtamisen käytön aikana.

Lähes rajattomiin käyttömahdollisuuksiin perustuen valikoima sisältää runsaasti eri vaihtoehtoja kuten suojataskumalleja ja -materiaaleja. Prosessiliitännän tyyppi ja tuotantotavat ovat tärkeitä suunnittelussa huomioitavia kriteerejä. Suojataskut voidaan jaotella kierteisiin ja hitsattaviin sekä laippaliitännällisiin suojataskuihin.

Lisäksi voidaan valita putkimateriaalista tai umpimateriaalista valmistettu malli. Putkimateriaalista valmistettujen suojataskujen kärki on suljettu kiinteällä hitsattavalla suukappaleella. Umpinaiset suojataskut on valmistettu tankoaineesta.

TW45-sarjan putkimateriaalista valmistetut1) kierrettävät suojataskut sopivat lukuisiin WIKA:n sähkökäyttöisiin ja mekaanisiin lämpömittareihin.

Suojataskut ovat DIN 43772 -standardin mukaiset, ja ne sopivat pieniin ja keskisuuriin prosessikuormiin kemianteollisuudessa, prosessitek nologiassa ja laiterakennuksessa.

1)Lyhyeen asennuspituuteen (kupariseos) on saatavana vaihtoehtoisesti umpimateriaalista valmistettu malli

Kierrettävä suojatasku (putkimateriaali)
  • Kierrettävä suojatasku (putkimateriaali)
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.