Mallit SWT52G, SWT52S

Kierrettävä tai hitsattava suojatasku (putkimateriaali)

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Soveltuu laajalti eri käyttökohteisiin, aluksiin, putkituksiin, laitevalmistukseen, konerakennukseen ja teollisuuteen
    • Käyttö yhdessä mekaanisten 52- ja 73-mallisten lämpötila-anturien kanssa


Erikoisominaisuudet

  • Kustannustehokas rakenne
    • Lämpötila-anturien nopeat säätö- ja vaihtomahdollisuudet


Kuvaus

Suojatasku on tärkeä lämpötilan mittauspisteen komponentti. Se erottaa prosessin ympäröivästä alueesta suojaten siten ympäristöä ja käyttöhenkilökuntaa. Lisäksi se pitää aggressiiviset väliaineet, korkeat paineet ja virtauksen poissa lämpötila-anturista, mikä mahdollistaa anturin vaihtamisen käytön aikana.

Lähes rajattomiin käyttömahdollisuuksiin perustuen valikoima sisältää runsaasti eri vaihtoehtoja kuten suojataskumalleja ja -materiaaleja. Prosessiliitännän tyyppi ja tuotantotavat ovat tärkeitä suunnittelussa huomioitavia kriteerejä. Suojataskut voidaan jaotella kierteisiin ja hitsattaviin sekä laippaliitännällisiin suojataskuihin.

Lisäksi voidaan valita putkimateriaalista tai umpimateriaalista valmistettu malli. Putkimateriaalista valmistettujen suojataskujen kärki on suljettu kiinteällä hitsattavalla suukappaleella. Umpinaiset suojataskut on valmistettu tankoaineesta.

SWTxx-sarjan putkimateriaalista valmistetut1) kierrettävät tai hitsattavat suojataskut soveltuvat erityisen hyvin käytettäviksi 52 ja 73-mallisten mekaanisten lämpötila-anturien kanssa.

Ne ovat kustannustehokkaan rakenteensa ja lämpötila-anturien nopeiden säätö- ja vaihtomahdollisuuksiensa ansiosta paras mahdollinen suojataskuvalinta konerakennukseen ja lämmitysteknologiaan.

1) Lyhyeen asennuspituuteen (kupariseos) on saatavana vaihtoehtoisesti umpimateriaalista valmistettu malli.

Thermowell with thread
  • Thermowell with threadThermowell with weld cones
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.