Malli 73

Kaasutäytteinen lämpötilamittari

Malli haponkestävästä teräksestä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Käyttö syövyttävien väliaineiden kanssa kemian, petrokemian ja prosessiteollisuudessa
  • Yleisesti sopiva laitteiden, koneiden ja säiliöiden rakennukseen ja elintarvikealalle
  • Lämpötilan mittaukset ilman kosketusta väliaineeseen
  • Asennus mittaritauluihin, ohjauskaappeihin ja ohjauspaneeleihin


Erikoisominaisuudet

 • Laite on suunniteltu mittalaitteille asetettujen vaativien standardien mukaisesti
  • Kotelo ja varren materiaali haponkestävää terästä
  • Ulkoinen asennus putkiin ja säiliöihin
  • Eri liitäntämalleja ja kotelon asennusmahdollisuuksia
  • Saatavilla myös malleja, joissa on säädettävä varsi ja mittaritaulu, kapillaariputki, kosketuspää tai paneeliasennukseen soveltuva rakenne (neliönmuotoinen)


Kuvaus

Tämä lämpötilamittareiden sarja soveltuu yleisesti koneiden, laitteiden ja laitteistojen valmistukseen. Kaasutoimisia, kapillaariputkella varustettuja lämpötilamittareita käytetään yleensä paikoissa, joihin on hankala päästä tai kun mittaus on suoritettava etäällä näyttölaitteesta.

Mittauslaitteen varsi, prosessiliitäntä ja kotelo (ei mallissa Q73.144, jossa asennuskotelo on galvanisoitua terästä) on valmistettu haponkestävästä teräksestä. Saatavilla on eripituisia mittausosia ja erilaisia prosessiliitäntöjä, jotta laite saadaan vastaamaan optimaalisesti kulloisenkin prosessin vaatimuksia. Lämpötilamittareilla on korkean luokan suojaus (IP 65), ja niitä voidaan  myös käyttää ulkona, pakkasen kestävä. Nämä mittarit soveltuvat nestevaimennuksen ansiosta käytettäväksi olosuhteissa, joissa esiintyy voimakasta tärinää.

Kaasutoimisia, 73-mallisia lämpötilamittareita voidaan asentaa niiden monien mahdollisten versioiden ansiosta erilaisiin prosessiliityntöihin eripuolelle prosessia. Säädettävää vartta ja asteikko-osaa voidaan säätää lähes mihin tahansa kulmaan lukemisen helpottamiseksi, ja jos malli on varustettu suojataskulla, mittauksia voidaan suorittaa ilman kosketusta mitattavaan aineeseen. Suojatasku on tarkoitettu asennettavaksi ulkoisesti putkiin ja säiliöihin. Asennettaessa tätä lämpötilamittarimallia on ensin varmistettava, että suojatasku on kosketuksessa mittauspisteeseen koko pituudeltaan.

Alaliitäntä, malli R73

Alaliitäntä, malli R73

 • Alaliitäntä, malli R73Kapillaarilla ja pinta-asennustelineellä, malli F73Säädettävä varsi ja näyttötaulu, malli S73.100
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.