Malli PGT23.063

Bourdonkaarellinen painemittari sähköisellä ulostuloviestillä

Turva versio prosessiteollisuuteen , NS 63

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Prosessiarvojen määritys ja näyttö
  • Prosessiarvon välitys valvomoon, 4 ... 20 mA
  • Helposti luettava, analoginen paikallisnäyttö, joka ei tarvitse virtalähdettä
  • Soveltuu turvallisuuskriittisiin sovelluksiin


Erikoisominaisuudet

 • "Plug and play" käyttövalmis, ei tarvitse konfigurointia
  • Mittausalueet: 0 ... 1 bar - 0 ... 600 bar
  • Helposti luettava analoginen näyttö, nimelliskoko 63
  • S3-turvapainemittari, EN 837-1 mukainen


Kuvaus

Ahtaissa paikoissa, joissa halutaan saada näkyviin prosessipaine paikallisesti ja samalla lähettää signaali järjestelmään tai etäällä sijaitsevaan valvomoon, voidaan käyttää intelliGAUGE PGT23.063 -mallia (Patentoitu  EP 06113003).

Mekaanisen mittauksen ja tarkan elektronisen signaalinkäsittelyn  yhdistelmän ansiosta prosessipaineen lukema on luotettava ja luettavissa myös sähkökatkon aikana.

PGT23.063 intelliGAUGE -malli täyttää kaikki painesäiliöiden paikallisien näyttölaitteiden standardit ja turvallisuusmääräykset. Ylimääräistä mittauspistettä mekaanista painemittaria varten ei tarvita.

PGT23.063 on valmistettu laadukkaan turvallisuusmallisen painemittarin pohjalta (23x.30 NK 63). Painemittari on valmistettu EN 837-1 normin mukaisesti.

Kestävä, kokonaanhitsattu bourdon-kaarellinen mittausmekanismi liikuttaa osoitinta paineen muuttuessa.

Elektroninen kulma-anturi, jota käytetään mm. ajoneuvojen turvasovelluksissa, määrittää osoittimen varren asennon. Kyseessä on kosketukseton anturi, joka ei ole altis kulumiselle ja hankaukselle. Kulma-anturin asento muutetaan painetta vastaavaksi sähköiseksi lähtösignaaliksi (4 ... 20 mA).

Korkealaatuisessa WIKA:n mekatronisessa painemittarissa yhdistyvät mekaanisen painemittarin  ja sähköisen painelähettimen edut ja hyödyt

Mittausalue (sähköinen lähtösignaali) määrittyy automaattisesti mekaaniseen näytön mukaisesti, koko näyttöalueen asteikko vastaa 4 ... 20 mA.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.