Malli DMS-FP

Painevälittimen kunnonvalvontajärjestelmä

Hygieenisiin sovelluksiin

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Hygieeninen paineen ittaus lääketeollisuuteen ja aseptisiin elintaviketeollisuuden prosseihin
 • Paineen ja alipaineen mittaus mm. fermentoreihin, bioreaktoreihin ja säiliöihin sekä kriittisten ja herkkien aineiden kuljetus ja säilytysprosesseihin.
 • Soveltuu API-prosesseihin (active pharmaceutical ingredients)
 • Kaasuille, höyryille, tahnoille, pulvereille ja kristalloituville aineille.

Erikoisominaisuudet

 • Kahdennettu välitinkalvo varmistaa median ja mittalaitteen erotuksen 
 • Clamp.liitäntä, helppo puhdistaa ja vaihtaa tiivistys
 • Soveltuu SIP ja CIP prosesseihin
 • Patentoitu järjestelmä, DE 19 94 98 31

Kuvaus

WIKA:n painevälittimen, painemittaus- ja monitorointi-instrumentin yhdistelmä soveltuu erityisesti vaativiin mittauskohteisiin. Järjestelmä on suunniteltu kestämään agressiivisia, myrkyllisiä ja kuumia olosuhteita ja samalla varmistamaan turvallinen ja valvottu prosessitiitäntä.

Patentoitu painevälittimen valvontajärjestelmä on suunniteltu erityisesti korkeaa turvalllisuutta silmälläpitäen kemian - ja petrokemian teollisuuteen Valvontajärjestelmä valvoo välittimen kuntoa ja estää hallitsemattomasta laiteviasta syntyviä prosessihäiriöita ja onnettomuuksia. Vian sattuessa saadaan hälytys automaatiojärjestelmään

Ulomman painevälitin kalvon repeämästä saadaan hälytys järjestelmään. Sisempi kalvo toimii vielä erottimena mitattavan aineen ja mittalaitteen välillä.

Mittalaitteen suora liitäntä välittimeen on tehty standardiksi. Välitinneste, joka valitaan sovelluksen mukaan, välittään mitattavan prosessin paineen hydraulisesti mittalaitteelle. 

Clamp-liitännäinen painevälitin on suunniteltu erityisesti steriileihin prosesseihin. Tämä liityntäteknologia varmistaa hygieenisen prosessiliitännän.  

WIKA:n painevälittimiä käytetään laajalti lääketieteelilisissä prosessiessa, elintarviketeollisuudessa,lääketeollisuudessa ja bioprosesseissa.

Painevälitin DMS-FP ja prosessilähetin IPT-20

WIKA diaphragm monitoring system

 • Painevälitin DMS-FP ja prosessilähetin IPT-20Painevälitin DMS-FP ja painemittari 23x.30WIKA diaphragm monitoring system
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.