Malli TR21-B

Pienikokoinen vastuslämpötila-anturi

Steriilit sovellukset, ympärihitsattava

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Steriilit sovellukset
  • Elintarvike- ja juomateollisuus
  • Biotekniikka- ja lääketeollisuuteen, aktiivisten aineosien tuottamiseen


Erikoisominaisuudet

 • Anturi kalibroitavissa avaamatta prosessilinjaa
  • Helppo ja nopea kytkentä M12-pistoliittimellä
  • Suora anturilähtö (Pt100/Pt1000 3- tai 4-johtimisena mallina) tai integroitu lähetin 4 ... 20 mA:n lähtösignaalilla, yksittäin parametroitavissa maksuttomalla konfigurointiin tarkoitetulla WIKAsoft-TT -tietokoneohjelmistolla
  • Kostuvat osat haponkestävästä teräksestä 1.4435
  • Itsetyhjentyvä, hukkatilan minimoiva malli, jonka materiaalit ja pinnoitukset hygieniastandardien mukaiset


Kuvaus

TR21-B-mallista vastuslämpötila-anturia käytetään steriilien olosuhteiden mittaustehtäviin. Sitä voidaan käyttää nestemäisten ja kaasumaisten aineiden mittaamiseen alueella -50 ... +250 °C (-58 ... +482 °F). Vaarallisiin tiloihin saatavilla on lisäksi luonnostaan turvallisia versioita.

Patentoitu suojataskumalli TW61 (patenttia ja omistusoikeutta haettu patenttinumeroilla DE 102010037994 ja US 12 897.080) liitetään prosessiin hitsaamalla se suoraan putkistoon orbitaalihitsauksella.

Liitoksen hitsauspinnat ovat suorat ja valmiiksi käsitellyt orbitaalihitsausta varten. Prosessiliitäntöjen materiaalit ja rakenne täyttävät tiukat hygieenisiä mittauspisteitä koskevat vaatimukset. Kaikki sähkökomponentit ovat suojassa kosteudelta (IP 67 tai IP 69 K).

Vastuslämpötila-anturi on saatavilla suoralla anturilähdöllä tai integroidulla lähettimellä, joka on konfiguroitavissa erikseen tietokoneella WIKAsoft-TT-konfigurointiohjelmistoa käyttäen.

Mittausalue, vaimennus, NAMUR NE43 -standardin mukaiset virhesignaalit ja tunnisteen numero ovat muokattavissa.

Kalibroinnin ja huoltojen helpottamiseksi anturi on irrotettavissa ilman prosessiin tehtäviä toimenpiteitä ja sähköliitännän irtikytkemistä. Näin minimoidaan hygieniaan liittyvät riskit ja seisokkiajat.

Liitosmutteriin kiinnitetty jousi takaa anturin kärjen ja suojataskun pohjan välisen kontaktin ja siten lyhyen vasteajan ja pitkäkestoisen erinomaisen tarkkuuden.

Asennuspituus, prosessiliitäntä, anturi ja liitäntämenetelmä voidaan valita kulloisenkin sovelluksen mukaan ilmoittamalla tiedot tilauksen yhteydessä. Sähköliitäntä tehdään yhdellä M12-liittimellä.

Sovelluksiin, jotka edellyttävä sterilointia autoklaavisssa, on saatavilla erityinen kuumuudenkestävä mittauslaitemalli.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.