Malli TR33

Pienikokoinen vastuslämpötila-anturi

Kierreasennus

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Koneenrakennus, laitteistojen ja säiliöiden valmistus
  • Propulsiotekniikka, hydrauliikka


Erikoisominaisuudet

 • Hyvin pienikokoinen, tärinänkestävä malli, jolla lyhyt vasteaika
  • Suora anturilähtö (Pt100, Pt1000 2-, 3- tai 4-johtimisena) tai integroitu lähetin 4 ... 20 mA:n lähtösignaalilla
  • Integroitu lähetin erikseen parametroitavissa maksuttomalla, konfigurointiin tarkoitetulla WIKAsoft-TT -tietokoneohjelmistolla
  • Anturielementin tarkkuusluokka A normin IEC 60751 mukaisesti
  • Sähkömagneettinen yhteensopivuus normin NAMUR NE21 mukainen


Kuvaus

Tämän sarjan vastuslämpötila-antureita käytetään yleisinä mittalaitteina nesteiden tai kaasumaisten aineiden mittaamisen alueella -50 ... +250 °C (-58 ... +482 °F).

Niitä voidaan käyttää enintään 140 baarin paineessa antureilla, joiden halkaisija on 3 mm, ja enintään 270 baarin paineessa antureilla, joiden halkaisija on 6 mm, riippuen mittauslaitteen mallista. Kaikki sähkökomponentit ovat suojattu kosteudelta (IP 67 tai IP 69K) ja suunniteltu kestämään tärinää (20 g riippuen mittauslaitteen versiosta).

Vastuslämpötila-anturi on saatavilla suoralla anturilähdöllä tai integroidulla lähettimellä, joka on konfiguroitavissa erikseen tietokoneella WIKAsoft-TT-konfigurointiohjelmistoa käyttäen. Mittausalue, vaimennus, NAMUR NE43 -standardin mukaiset vikaesignaalit ja tunnisteen numero ovat muokattavissa.

Asennuspituus, prosessiliitäntä, anturi ja liitäntämenetelmä voidaan valita kulloisenkin sovelluksen perusteella tilaustietojen mukaisesti. TR33-mallisessa vastuslämpötila-anturiassa on suojatasku, jossa on kiinteä prosessiliitäntä. Se ruuvataan suoraan kiinni prosessilinjaan. Sähköliitäntä tehdään yhdellä M12-liittimellä. Lisävarusteena on saatavilla sovitin sähköliitännän tekemiseksi normin DIN EN 175301-803 mukaisella kulmikkaalla liittimellä (omistusoikeuksia haettu numerolla 001370985).

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.