Malli PG43SA-D

Kalvollinen painemittari

Painemittari integroidulla painevälittimen kunnonseurannalla steerileihin sovelluksiin, NS 100

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Hygieeninen paineenmittaus lääketeollisuuden ja biotekniikan sovelluksissa
  • Mekaaninen paineennäyttö putkistoissa, fermentoreissa, bioreaktoreissa ja säiliöissä
  • Paineen näyttö prosessien aikana. Soveltuu siksi erinomaisesti mm liikuteltaville säiliöille
  • Soveltuu aktiivisten lääkeaineiden valmistukseen (API active pharmaceutical ingredients)
  • Kaasuille, höyryille; nestemäisille, tahnamaisille, puuterimaisille ja kiteyttäville aineille


Erikoisominaisuudet

 • Integroitu painevälittimen kunnonseuranta
  • Kaksinkertainen suojaus varmistaa prosessin eristyksen ympäristöstä
  • Mekaaninen paineenvälitys ilman välitinnestettä
  • Kestää autoklaavin, soveltuu puhdistukseen ja sterilointiin paikan päällä (CIP, SIP)
  • Patentoitu monessa maassa esim. DE 10 2015 006524


Kuvaus

PG43SA-D -painemittari on suunniteltu sovelluksiin, joissa vaaditaan suurinta tarkkuutta, kuten lääketeollisuuden ja bioteknologian sovelluksiin. Sen patentoitu painevälittimen kunnonvalvonta ilmaisee kalvon vauriot mittarinäytöllä punaisella varoitus pisteellä. Näin riski, että repeämä kalvossa jää huomaamatta, häviää. Jos vaurion ilmaisinkohta on valkoinen,  niin paine-elementti on ehjä, ja mittauspisteelle ei tarvitse suorittaa kallista huoltoa.

Välitinkalvon revetessä paineenmittauslaitteen toinen turvaseinämä eristää prosessin ja ympäristön turvallisesti toisistaan.

Kalvopainemittari lähettää paineen prosessilta mittauselementille mekaanisesti ilman välitinnestettä. Painevälittimen kalvo on paksuutensa ansiosta erittäin lujatekoinen ja kestää suuria ylipaineita. Tämä mahdollistaa paineenmittauksen ilman saastumisen vaaraa.

Laippahitsattu kalvoelementti aseptisella prosessiliitännällä mahdollistaa kompaktin ja hukkatilattoman liitännän suoraan prosessiin. Itsenäinen näyttö paineelle ei tarvitse ulkoista virtaa ja soveltuu siksi erinomaisesti liikuteltaville säiliöille, joita käytetään korkealaatuisille ja kriittisille aineille.

PG43SA-D:n hygieeninen malli on CIP- (puhdistus paikan päällä) ja SIP- (sterilisointi paikan päällä) yhteensopiva ja sitä voidaan käyttää huuhtelualueilla, tai se voidaan steriloida kokonaan autoklaavissa. Mittauslaite voidaan puhdistaa luotettavasti ja aikaa säästäen. PG43SA-D täyttää 3-A saniteettistandardin vaatimukset ja on EHEDG -sertifioitu.

Saatavilla on useita 3.1 ja 2.2 sertifikaatteja GMP yhteensopivaa dokumentointia varten, mm. eri osien materiaalitodistukset.

With status display for diaphragm element monitoring
 • With status display for diaphragm element monitoringRear viewSafe pressure measurement in sanitary applications | Diaphragm pressure gauges in hygienic design
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.