Malli CPC8000

High-end Mensor-painesäätäjä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Teollisuus (laboratoriot, työpajat ja tuotanto)
  • Lähettimien ja painemittarien tuotanto
  • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Tutkimus- ja kehittelylaboratoriot
  • Kansalliset instituutit ja laitokset


Erikoisominaisuudet

 • Painealueet: -1 ... 400 bar / -15 ... 6 000 psi
  • Paineen tyyppi: positiivinen ja negatiivinen mittaripaine, absoluuttinen paine
  • Enintään kolme integroitua, keskenään vaihdettavissa olevaa vertailuanturia
  • Ohjauksen vakaus 0,002 % mittausvälistä
  • Tarkkuus jopa 0,008 % IS (IntelliScale)


Kuvaus

Mensor-paineohjaimet, kuten CPC8000, ovat muodostaneet osan WIKA-tuotesarjoista jo vuodesta 2006.

Sovellus
Korkealaatuinen Mensorin CPC8000-painesäätäjä on erinomainen kalibrointiratkaisu tarkkuutensa ansiosta (katso teknisiä tietoja). Sen ohjausominaisuudet ovat vertaansa vailla, kiitos erityisen patentoidun venttiilitekniikan sekä mittausyksikkönä käytettävän erikoisvalmisteisen paineanturin. Mensor-paineohjain soveltuu erityisen hyvin tehtaiden tai työpisteiden vakiolaitteeksi kaikentyyppisten paineenmittauslaitteiden testaamiseen tai kalibroimiseen.

Malli
CPC8000-laitetta on saatavana pöytätasolle sijoitettavana tai 19-tuumaiseen telineeseen asennettavana mallina. Anturit ovat vaihdettavissa edestä ilman, että koko ohjainta tarvitsee ottaa esiin (esim. kalibrointitelineestä).

Toiminnallisuus
Mensor-painesäätäjän tekevät helppokäyttöiseksi sen suuri kosketusnäyttö sekä yksinkertainen ja intuitiivinen valikkonavigointi. Lisäksi käyttöä helpottaa mahdollisuus valita sopiva kieli useista valikkokielistä. Kosketusnäyttöön tulevat kaikki tarpeelliset tiedot, kuten kulloinenkin mittausarvo ja asetuspiste, joka löytyy erillisestä näkymästä. Mittausarvot voidaan hakea näyttöön myös muissa paineyksiköissä. Mensor-paineohjainta voidaan ohjata etäältä sarjaliitäntöjen kautta. Sarjaliikenteen kautta voidaan käyttää komentosarjoja muita painesäätäjiä varten.

Täydelliset testaus- ja kalibrointijärjestelmät
Tilauksesta voidaan valmistaa täysin mobiileja tai kiinteitä testausjärjestelmiä. Muiden mittauslaitteiden kanssa kommunikointiin käytettävissä ovat IEEE-488.2-, RS-232- tai USB- ja Ethernet-liitännät, joiden ansiosta laite voidaan integroida jo olemassa olevaan järjestelmään.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.