Malli CPC6050

Painesäädin

modulaarinen

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Painesäätimen sovellukset

 • Terveydenhuoltoala ja ilmailuelektroniikka
  • Teollisuus (laboratoriot, työpajat ja tuotanto)
  • Lähettimien ja painemittarien tuotanto
  • Kalibrointipalvelut ja huoltoala
  • Tutkimus- ja kehittelylaboratoriot


Painesäätimen erikoisominaisuudet

 • Painealueet -1 ... 210 bar (-15 ... 3 045 psi)
  • Ohjausnopeus < 10 s
  • Ohjauksen vakaus < 0,003 % täydestä asteikosta (tyypillinen 0,001 % täyd. ast.)
  • Tarkkuus jopa 0,01 % IS (IntelliScale)


Painesäätimen kuvaus

Malli

Modulaarinen CPC6050-painesäädin mukautuu joustavasti asiakkaan tarpeisiin. Painesäätimessä voi olla enintään kaksi itsenäisesti toimivaa paineensäätökanavaa, jotka voivat olla samanaikaisesti käytössä. Kummallakin kanavalla voi olla enintään kaksi anturia. Laitteeseen voidaan myös liittää lisävarusteena saatava barometrinen anturi mittari- tai absoluuttipaineen simulointiin. Mittauslaite voidaan tilata pöytätasolle sijoitettavana tai 19-tuumaiseen telineeseen asennettavana mallina.

Sovellukset
Painesäädin tarjoaa monia käyttömahdollisuuksia kalibrointilaboratorioille ja tuotantolaitoksille laajan painealueensa (-1 … 210 bar / -15 … 3 045 psi) ja erinomaisen tarkkuutensa (maks. 0,01 % IS-50) ansiosta. Sen alhaisten paineiden (maks. 25 mbar / 10" H20:stä) säätökyky ja korkea stabiliteetti tekevät siitä ihanteellisen kalibrointi- ja tarkastuslaitteen terveydenhoitoalalle ja avaruusteollisuuteen. Samanaikaisesti toimivat kalibrointikanavat, keskenään vaihdettavissa olevat pikaliitettävät paineanturit sekä intuitiivinen käyttöliittymä tekevät CPC6050:sta helppokäyttöisen ja helposti huollettavan instrumentin.

Toiminta
Kosketusnäyttö sekä intuitiivisesti käytettävät toiminnot lisäävät painesäätimen helppokäyttöisyyttä. Käyttöä helpottaa myös mahdollisuus valita sopiva kieli monista valikkokielistä. Sen lisäksi, että tietty paineen asetuspiste voidaan syöttää kosketusnäytöltä tai lähettämällä se etänä liitännän kautta, painetta voidaan muuttaa määritetyin, ohjelmoitavissa olevin askelin askelpainikkeella (STEP). Käyttäjä voi myös luoda helposti laajoja testiohjelmia käyttämällä mittauslaitteen valikkoa. Käyttökohteesta riippuen säätönopeus voi olla joko esiasetettu nopea, kohtalainen tai hidas tai käyttäjän määrittämä muuttuva nopeus.

Ohjelmisto
WIKA-CAL-kalibrointiohjelmistolla voidaan kalibroida kätevästi paineenmittauslaitteita ja luoda testitodistuksia. Lisäksi laitetta voidaan ohjata etäältä käyttämällä sarjakomentoja, Mensor-standardia, SCPI- tai muita valinnaisia komentosarjoja.

Mensor
Painesäädin, CPC6050

CPC6050 Introduction

 • Painesäädin, CPC6050CPC6050 Modular Pressure Controller
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.