Malli CPC4000

Teollinen paineohjain

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Öljy- ja kaasuteollisuus
  • Teollisuus (laboratoriot, työpajat ja tuotanto)
  • Lähettimien ja painemittarien tuotanto
  • Kalibrointipalvelut ja huoltoala


Erikoisominaisuudet

 • Painealueet -1 ... 210 bar (-15 ... 3 045 psi)
  • Ohjausnopeus < 10 s
  • Ohjauksen vakaus < 0,005 % täydestä asteikosta
  • Tarkkuus jopa 0,02 % IS (IntelliScale)


Kuvaus

Malli
Teollinen CPC4000-paineohjainmalli tarjoaa käytettäviin laajan painealueen: -1 … 210 bar (-15 … 3 045 psi). Mittauslaitetta on saatavana pöytätasolle sijoitettavana tai 19-tuumaiseen telineeseen asennettavana mallina. Se voi sisältää enintään kaksi vertailupaineanturia ja valinnaisen ilmapuntarin barometrisen paineen tai absoluuttisen paineen simuloimiseen.

Sovellukset
Koska ohjain tuottaa jopa 0,02 %:n (IS-50) tarkkuuden ja pystyy pitämään paineen erittäin vakaana, se soveltuu erityisen hyvin lähettimien valmistukseen, paineenmittauslaitteiden kalibroimiseen ja huoltamiseen sekä tehtaiden ja työpisteiden vakiolaitteeksi kaikentyyppisten paineenmittauslaitteiden kalibrointiin. Lisävarusteena saatavat kontaminoitumisen estovälineet, kuten saostussuodatin sekä sulku- ja poistoventtiili, tekevät CPC4000:sta ihanteellisen valinnan öljy- ja kaasuvoimaloihin.

Toiminta
Laitteen tekevät helppokäyttöiseksi sen kosketusnäyttö sekä yksinkertainen ja intuitiivinen valikkonavigointi. Lisäksi käyttöä helpottaa mahdollisuus valita sopiva kieli monista valikkokielistä. Laitteessa voi olla enintään kaksi sisäistä paineanturia. Kummankin vertailupaineanturin asteikot määrittää asiakas sallitun mittausalueen sisällä.

Käyttökohteesta riippuen käyttäjä voi valita jonkin kolmesta asetuspisteen valintatavasta:

 1. suora painearvon (asetuspisteen) syöttö kosketusnäytön näppäimistöltä
 2. askelten määritys halutun painearvon saavuttamiseksi joko kiinteästi määritetyin askelin tai asteikon prosenttiosuuksina
 3. käyttäjän määritettävissä olevien testijaksojen valinta ulkoisen ohjelmiston, kuten WIKA-CAL-ohjelmiston, tai käyttöliittymän komennot.

Ohjelmisto
WIKA-CAL-kalibrointiohjelmistolla voidaan kalibroida kätevästi paineenmittauslaitteita ja luoda testitodistuksia. Lisäksi laitetta voidaan ohjata etäältä käyttämällä sarjakomentoja, Mensor-standardia, SCPI- tai muita valinnaisia komentosarjoja.

Täydelliset testaus- ja kalibrointijärjestelmät
Tilauksesta voidaan valmistaa asiakaskohtaisia, kaikenkattavia mobiileja tai kiinteitä testausjärjestelmiä. Muiden mittauslaitteiden kanssa kommunikointiin käytettävissä ovat IEEE-488.2-, RS-232-, USB- (lisävarusteena saatavalla USB-WiFi-sovittimella) ja Ethernet-liitännät, joiden ansiosta laite voidaan integroida jo olemassa olevaan järjestelmään.

Mensor
Teollinen paineohjain
 • Teollinen paineohjainCPC4000 Industrial Pressure Controller
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.