WIKA yrityksenä

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Joustavuus piilee yksityiskohdissa

Laatu on olennainen osa yrityksen menestyksestä. Sen jatkuva ylläpitäminen on monimutkainen ja haastava tehtävä. Lean-ajattelun soveltaminen kaikkiin prosessien vaiheisiin auttaa parantamaan kustannustehokkuutta ja ajaa samalla suorituskykyä ja joustavuutta. WIKAn mittausteknologia varmistaa, että prosessit toimivat optimaalisella kapasiteetillä. Se takaa kaikkien parametrien noudattamisen, kontrolloi prosessia tarkasti, rajoittaa kulumista ja kestää kaikki paineet.

Tiedämme mikä on tärkeää asiakkaidemme toiminnassa. Siksi emme tingi laadusta. Jokainen yksittäinen komponentti ja toiminto käy läpi tarkan testauksen. Kaikki ei halutut mahdollisuudet suljetaan pois lopputuotteista. Myös toimittajamme ovat sitoutuneet tähän prosessiin. Investoimme uusimpiin valmistusmenetelmiin ja säätömekanismeihin. Mittausteknologiamme yhdistää halutun tarkkuuden ja pisimmän mahdollisen käyttöajan. Asiakkaamme voivat luottaa tähän. Pyrimme helpottamaan asiakkaidemme prosessien toimivuutta vähentämällä tuotteidemme huollontarvetta.

Monipuoliset sarjatuotanto-ohjelmamme tarjoavat laajan valikoiman huippu laadukkaita ratkaisuja. Pidämme aina kulujen minimoinnin mielessä. Haastaviin tehtäviin voimme suunnitella asiakaskohtaisia ratkaisuja täyttämään asiakkaan erityistoiveet ja tarpeet. 

WIKAn laatu on kansainvälisesti tunnettu. Meidän, tytäryhtiöidemme ja muiden yhteistyökumppaniemme laadun- ja ympäristöhallinta on sertifioitua ja täyttää ISO-standardit. Laatustandardimme täyttävät ketoiminnan vaatimukset. Lisäksi monet standardisointiorganisaatiot luottavat meidän mittausteknologiaan ja osaamiseen.

Brochure

Image brochure - A STRONG GROUP. FOR YOUR SUCCESS.

WIKA on yksityiskohdissa