WIKA yrityksenä

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Luotettavuus piilee yksityiskohdissa

Luotettavuutemme perustuu tietoisuuteemme vastuustamme asiakkaitamme kohtaan. ”Part of your business” on sloganimme ja otamme sen erittäin vakavasti. Asiakkaamme maailmanlaajuisesti voivat luottaa siihen että WIKAn mittauslaitteet heidän prosesseissa toimivat aina luotettavasti ja tarkasti. Näin he voivat keskittyä omiin tavoitteisiinsa rauhassa ilman häiriöitä.

Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua. Pidämme siitä huolen valvomalla sitä jatkuvasti ja samaa edellytämme myös toimittajiltamme. Tarvitsemme laadukkaita komponentteja, jotta voimme toimittaa aina hyviä tuotteita. Monissa laitteissamme ja järjestelmissämme on sisäänrakennettu redundanssi. Näin voimme varmistaa mittauksen onnistumisen turvallisesti kaikissa olosuhteissa. Etenkin sähkövoimaloissa ja energian tuotannossa turvallisuudella on valtava rooli. Asiakkaamme voivat laskea sen varaan, että toimimme ammattitaitoisesti ja vastuullisesti, ihmiset ja ympäristön huomioiden.

Hyvän yhteistyösuhteen luomiseksi toimitusten on tultava ajallaan. Jotta pystymme toimittamaan tuotteemme asiakkaillemme luotettavasti ja ajallaan, emme säästele toimituskustannuksissa emmekä meille aiheutuvista mahdollisista lisävaivoista. Sertifioitu toimitusketjumme takaa sen, että tiedämme aina missä tuotteemme ovat ja että ne saapuvat perille ehjinä ja ajallaan.

Kun kyseessä on luotettavuus, emme jätä mitään sattuman varaan. Voimme aina luottaa huoletta työntekijöidemme kompetenssiin.Kiinnitämme erityistä huomiota heidän koulutukseen ja kehitykseen. Pitkäaikaiset työntekijät ja lojaalit asiakkaat kulkevat käsi kädessä ja ovat meille tärkeämpiä kuin nopeat tulot. Investointi luotettavuuteen maksaa itsensä kaksinkertaisena takaisin.

Fig.: ©The Linde Group

Brochure

Image brochure - A STRONG GROUP. FOR YOUR SUCCESS.

WIKA on yksityiskohdissa