WIKA yrityksenä

Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Tehokkuus piilee yksityiskohdissa

WIKA:lle ja ennen kaikkea asiakkaillemme tehokkuus on ensisijaista. Voit olla varma, että saat meiltä korkea laatuisia tuotteita jotka suoriutuvat tehtävistään tarkasti.

Tarjoamme toiminnallisuutta: standardiratkaisuja standardisovelluksiin ja asiakaskohtaisia ratkaisuja haastaviin ja spesifisiin käyttösovelluksiin. Kokemuksemme, osaamisemme ja maailmanlaajuinen verkostomme takaavat optimaalisen mittausteknologian – ammattilaisilta ammattilaisille.

Tutkimus- ja kehitystyömme varmistaa että tuotteemme edustavat uusinta teknologiaa ja kehittyvät jatkuvasti – asiakkaidemme ehdoilla. Jatkuvasti laajentuva tuotevalikoimamme mahdollistaa entistäkin tehokkaampia ratkaisuja erilaisiin käyttösovelluksiin. Pienikokoiset mittauslaitteemme mahdollistavat kompaktit ratkaisut tehtaissa. Työntekijöidemme tietämys ja osaaminen auttavat valitsemaan oikean ratkaisun laajasta valikoimastamme.

Kustannustehokkaat hankinnat ja laatu toimivat pohjana WIKAn prosessien optimoinnissa. Tuotantomme on Kaizen- ja Lean-ajattelun sovelluksen ansiosta tehokasta ja lähes virheetöntä.  Laadunvalvontajärjestelmämme pitää huolen siitä, että vaihtelut tuotteissamme ovat lähes olemattomat. Sen ansiosta tuotteidemme tarkkuus ja suorituskyky ovat huipussaan. Toimituksemme tulevat ajallaan ja täyttävät asiakkaidemme standardit.

Fig.: ©Herrenknecht AG

Brochure

Image brochure - A STRONG GROUP. FOR YOUR SUCCESS.

WIKA on yksityiskohdissa