Mallit 990.22, 990.52, 990.53

Steriilillä liittimellä varustettu painevälitin

Elintarvike-, biotekniikka- ja lääketeollisuuteen

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Elintarvike- ja juomateollisuus
  • Biotekniikka ja lääketeollisuus
  • Maalipinnoituslaitteistoihin


Erikoisominaisuudet

 • Helppo avata puhdistusta varten
  • Nopea mittauspisteen puhdistus
  • Soveltuu puhdistukseen ja sterilointiin paikan päällä
  • 3-A-sertifioitu
  • Tasareunainen, hitsattu kalvo


Kuvaus

Painevälittimiä käytetään paineenmittauslaitteiden suojaamiseksi aggressiivisilta, tarttuvilta, kiteytyviltä, syövyttäviltä, erittäin viskoosisilta ja ympäristön kannalta vaarallisilta tai myrkyllisiltä väliaineilta.

Soveltuvasta materiaalista valmistettu kalvo muodostaa eristyksen mitattavaan aineeseen. Näin myös kaikkein vaativimmat mittaukset pystytään tekemään yhdistämällä mittalaitteisiin painevälitin.

Järjestelmän sisällä oleva neste, joka voidaan valita kulloisenkin käyttökohteen mukaan, välittää paineen hydraulisesti mittaaitteeseen.

Painevälittimiä on saatavilla useita eri versioita ja useista eri materiaaleista.    Prosessiliitännän tyyppi on tärkeä suunnittelukriteeri. (laippa-, kierte - tai steriili liitäntä)

Katso tarkempia teknisiä tietoja painevälittimistä ja painevälitinjärjestelmistä IN 00.06 “Käyttökohteet, toimintaperiaatteet ja mallit”.

Clamp-liittimellä varustetut painevälitin mallit 990.22, 990.52 ja 990.53 on kehitetty nimenomaan käytettäviksi steriileissä prosesseissa. Se takaa puhdistuksen helppouden.

Painevälitinjärjestelmä kestää kuumia puhdistushöyryjä, joita syntyy puhdistettaessa osia paikan päällä, ja takaa siten steriilin liitännän mitattavan aineen ja painevälittimen välillä.

Painevälitin ja mittauslaite liitetään normaalisti suoraan yhteen tai vaihtoehtoisesti väliin voidaan asentaa jäähdytyselementti tai taipuisa kapillaariputki.

WIKAn materiaalivalikoima sisältää lukuisia vaihtoehtoja, joissa laitteen yläosa ja kalvo ovat samasta tai eri materiaalista valmistettuja. Vakiomateriaalina käytetään ruostumatonta terästä 316L (1.4435), ja muita erikoismateriaaleja on saatavilla tilauksesta.

Mittausjärjestelmiä, joissa on 990.22-, 990.52- tai 990.53-mallinen WIKAn painevälitin, käytetään menestyksekkäästi ympäri maailman elintarvike-, biotekniikka- ja lääketeollisuudessa sekä maalipinnoituslaitteistoissa.

Lisätarvikkeet
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.