Malli 981.51

Steriilillä liittimellä varustettu suoraan linjaan asennettava painevälitin

Puhtautta edellyttäviin käyttökohteisiin soveltuva aseptinen liitäntä, DIN 11864

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Soveltuu suoraan asennettavaksi putkistoon, nopea irrottaa
  • Soveltuu virtaaville ja puhtaille aineille
  • Elintarvike- ja juomatuotanto
  • Lääketeollisuus, biotekniikan ala, aktiivisten aineosien tuotanto
  • Kemianteollisuuden aseptisten perusmateriaalien tuotanto


Erikoisominaisuudet

 • Täysin pyöreä kalvo (eurooppalainen patentti nro 0609846) kuolleiden kohtien välttämiseksi
  • Itsetyhjentyvä kaikissa asennusasennoissa
  • Nopea mittauspisteen puhdistus
  • Soveltuu puhdistukseen ja sterilointiin paikan päällä
  • Sertifioitu hygieeninen malli


Kuvaus

Painevälittimiä käytetään paineenmittauslaitteiden suojaamiseksi aggressiivisilta, tarttuvilta, kiteytyviltä, syövyttäviltä, erittäin viskoosisilta ja ympäristön kannalta vaarallisilta tai myrkyllisiltä väliaineilta. Soveltuvasta materiaalista valmistettu kalvo muodostaa eristyksen mitattavaan aineeseen. Näin myös kaikkein vaativimmat mittaukset pystytään tekemään yhdistämällä mittalaitteisiin painevälitin.

Järjestelmän sisällä oleva neste, joka voidaan valita kulloisenkin käyttökohteen mukaan, välittää paineen hydraulisesti mittaaitteeseen.

Painevälittimiä on saatavilla useita eri versioita ja useista eri materiaaleista. Prosessiliitännän tyyppi on tärkeä suunnittelukriteeri. (laippa-, kierre- tai steriili liitäntä)

Katso tarkempia teknisiä tietoja painevälittimistä ja painevälitinjärjestelmistä IN 00.06 “Käyttökohteet, toimintaperiaatteet ja mallit”.

981.51-mallinen suoraan linjaan asennettava, DIN 11864 -standardin mukaisella liittimellä varustettu painevälitin voidaan asentaa suoraan putkistoon, jolloin erillistä mittauspisteen liityntää ei tarvita. Prosessilinjaan integroiminen auttaa välttämään virtauksessa tapahtuvia heilahteluita, kuolleita kohtia, kulmia ja tukoksia. WIKA on käyttänyt tässä painevälittimessä täysin pyöreätä kalvoa, joka saa kammion puhdistumaan automaattisesti, koska aine pääsee virtaamaan esteittä.

Painevälitinjärjestelmä kestää kuumia puhdistushöyryjä, joita syntyy puhdistettaessa osia paikan päällä, ja takaa siten steriilin liitännän mitattavan aineen ja painevälittimen välillä.

Painevälitin ja mittauslaite liitetään normaalisti suoraan yhteen tai vaihtoehtoisesti väliin voidaan asentaa jäähdytyselementti tai taipuisa kapillaariputki.

WIKAn materiaalivalikoima sisältää lukuisia vaihtoehtoja, joissa laitteen pääasiallinen runko-osa ja kalvo ovat samasta tai eri materiaalista valmistettuja. Vakiomateriaalina käytetään ruostumatonta terästä 316L (1.4435), ja muita erikoismateriaaleja on saatavilla tilauksesta.

Mittausjärjestelmiä, joissa on WIKAn 981.51-mallinen painevälitin, käytetään menestyksekkäästi ruokatuotannon, lääketeollisuuden ja biotekniikan sovelluksissa.

Lisätarvikkeet
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.