Malli 990.17

Steriilillä liittimellä varustettu painevälitin

Puhtautta edellyttäviin käyttökohteisiin, DRD-liitäntä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Elintarvike- ja juomatuotanto
  • Meijerit, maitotuotteet
  • Panimot
  • Virvokejuomatuotanto
  • Säiliöt


Erikoisominaisuudet

 • Nopea mittauspisteen puhdistus
  • Soveltuu puhdistukseen ja sterilointiin paikan päällä
  • 3-A-yhteensopiva


Kuvaus

Painevälittimiä käytetään paineenmittauslaitteiden suojaamiseksi aggressiivisilta, tarttuvilta, kiteytyviltä, syövyttäviltä, erittäin viskoosisilta ja ympäristön kannalta vaarallisilta tai myrkyllisiltä väliaineilta. Soveltuvasta materiaalista valmistettu kalvo muodostaa eristyksen mitattavaan aineeseen. Näin myös kaikkein vaativimmat mittaukset pystytään tekemään yhdistämällä mittalaitteisiin painevälitin.

Järjestelmän sisällä oleva neste, joka voidaan valita kulloisenkin käyttökohteen mukaan, välittää paineen hydraulisesti mittaaitteeseen.

Painevälittimiä on saatavilla useita eri versioita ja useista eri materiaaleista. Prosessiliitännän tyyppi on tärkeä suunnittelukriteeri. (laippa-, kierre- tai steriili liitäntä)

Katso tarkempia teknisiä tietoja painevälittimistä ja painevälitinjärjestelmistä IN 00.06 “Käyttökohteet, toimintaperiaatteet ja mallit”.

990.17-mallinen DRD-liitännällä varustettu painevälitin täyttää puhtautta edellyttäviin käyttökohteisiin liittyvät korkeat vaatimukset. Se voidaan asentaa tankkeihin ja säiliöihin hitsattavan laipan avulla. Painevälitinjärjestelmä kestää kuumia puhdistushöyryjä, joita syntyy puhdistettaessa osia paikan päällä, ja takaa siten steriilin liitännän mitattavan aineen ja painevälittimen välillä.

Painevälitin ja mittauslaite liitetään normaalisti suoraan yhteen tai vaihtoehtoisesti väliin voidaan asentaa jäähdytyselementti tai taipuisa kapillaariputki.

WIKAn materiaalivalikoima sisältää lukuisia vaihtoehtoja, joissa laitteen ylempi runko-osa ja kalvo ovat samasta tai eri materiaalista valmistettuja. Vakiomateriaalina käytetään ruostumatonta terästä 316L (1.4435), ja muita erikoismateriaaleja on saatavilla tilauksesta.

Mittausjärjestelmiä, joissa on WIKAn 990.17-mallinen painevälitin, käytetään menestyksekkäästi hydrostaattisten tasojen mittaukseen.

Lisätarvikkeet
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.