Malli TR31

OEM Pienikokoinen vastuslämpötila-anturi

Kierreasennus

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Koneenrakennus, laitteistojen ja säiliöiden valmistus
  • Propulsiotekniikka, hydrauliikka


Erikoisominaisuudet

 • Hyvin pienikokoinen, tärinänkestävä malli, jolla lyhyt vasteaika
  • Suora anturilähtö (Pt100, Pt1000 2-, 3- tai 4-johtimisella liitännällä) tai integroitu lähetin 4 ... 20 mA:n lähtösignaalilla
  • Integroitu lähetin yksittäin parametroitavissa maksuttomalla, konfigurointiin tarkoitetulla WIKAsoft-TT -tietokoneohjelmistolla
  • Anturielementin tarkkuusluokka A normin IEC 60751 mukaisesti
  • Sähkömagneettinen yhteensopivuus normin NAMUR NE21 mukainen

Kuvaus

Tämän sarjan vastuslämpötila-anturia käytetään yleisinä lämpötilamittareina nesteiden tai kaasumaisten aineiden mittaamisen alueella -50 ... +250 °C (-58 ... +482 °F). Vaarallisiin tiloihin saatavilla on lisäksi luonnostaan turvallisia versioita.

Niitä voidaan käyttää enintään 140 baarin paineessa antureilla, joiden halkaisija on 3 mm, ja enintään 270 baarin paineessa antureilla, joiden halkaisija on 6 mm, riippuen mittauslaitteen mallista. Kaikki sähkökomponentit ovat suojattu kosteudelta (IP 67 tai IP 69K) ja suunniteltu kestämään tärinää (20 g riippuen mittauslaitteen versiosta).

Vastuslämpötila-anturi on saatavilla suoralla anturilähdöllä tai integroidulla lähettimellä, joka on konfiguroitavissa erikseen tietokoneella WIKAsoft-TT-konfigurointiohjelmistoa käyttäen.Mittausalue, vaimennus, NAMUR NE43 -standardin mukaiset virhesignaalit ja tunnisteen numero ovat muokattavissa.

Asennuspituus, prosessiliitäntä, anturi ja liitäntämenetelmä voidaan valita kulloisenkin sovelluksen mukaan ilmoittamalla tiedot tilauksen yhteydessä. TR31-mallisessa vastuslämpötila-anturissa on suojatasku, jossa on kiinteä prosessiliitäntä. Se ruuvataan suoraan kiinni prosessilinjaan.

Sähköliitännän toteuttamistapa riippuu laitteen rakenteesta: se tehdään yhdellä M12-pyöröliittimellä tai suoraan liitosjohdolla. M12-liitintä varten on saatavilla lisävarusteena sovitin sähköliitännän tekemiseksi normin DIN EN 175301-803 mukaisen tyypin A kulmikkaalla liittimellä (patentti ja omistusoikeudet rekisteröity numerolla 001370985). Pienikokoista OEM markkinoille suunniteltua vastuslämpötila-anturia on saatavilla myös räätälöitynä erikoistarpeita varten

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.