Malli TR21-C

Pienikokoinen vastuslämpötila-anturi

Hitsatulla laippaliitännällä varustettu malli steriileihin sovelluksiin

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Steriilit sovellukset
  • Elintarvike- ja juomateollisuus
  • Lääketeollisuuteen
  • Biotekniikka


Erikoisominaisuudet

 • Kompakti malli tilan säästämiseksi
  • Helppo ja nopea kytkentä M12-pistoliittimellä
  • Suora anturilähtö (Pt100/Pt1000 3- tai 4-johtimisena mallina) tai integroitu lähetin 4 ... 20 mA:n lähtösignaalilla, yksittäin parametroitavissa maksuttomalla konfigurointiin tarkoitetulla WIKAsoft-TT -tietokoneohjelmistolla
  • Materiaalit ja pinnoitukset ovat hygieniastandardien mukaiset


Kuvaus

TR21-C-mallista vastuslämpötila-anturia käytetään steriilien olosuhteiden mittaustehtäviin. Sitä voidaan käyttää nestemäisten ja kaasumaisten aineiden mittaamiseen alueella -50 ... +250 °C (-58 ... +482 °F). Vaarallisiin tiloihin saatavilla on lisäksi luonnostaan turvallisia versioita. 

Nämä lämpötila-anturit ovat varustettu prosessiliitännöillä, joiden materiaalit ja rakenne täyttävät tiukat hygieenisiä mittauspisteitä koskevat vaatimukset. Kaikki sähkökomponentit ovat suojassa kosteudelta (IP 67 tai IP 69 K).

Vastuslämpötila-anturi on saatavilla suoralla anturilähdöllä tai integroidulla lähettimellä, joka on konfiguroitavissa erikseen tietokoneella WIKAsoft-TT-konfigurointiohjelmistoa käyttäen.Mittausalue, vaimennus, NAMUR NE43 -standardin mukaiset vikaesignaalit ja tunnisteen numero ovat muokattavissa.

Suojataskun ja laipan välinen hitsattu liitos tekee tiivistemateriaalien käytöstä tarpeetonta kohdissa, jotka joutuvat kosketuksiin tuotteen kanssa.

Tämä vastuslämpötila-anturi on suunniteltu pienikokoiseksi, jotta sitä voidaan käyttää erityisesti kohteissa, joissa on rajoitetusti asennustilaa.

Asennuspituus, prosessiliitäntä, anturi ja liitäntämenetelmä voidaan valita kulloisenkin sovelluksen mukaan ilmoittamalla tiedot tilauksen yhteydessä. Sähköliitäntä tehdään yhdellä M12-liittimellä.

Sovelluksiin, jotka edellyttävä sterilointia autoklaavisssa, on saatavilla erityinen kuumuudenkestävä mittauslaitemalli.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.