Malli TR10-H

Vastuslämpötila-anturi

Ilman suojataskua

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Asennus suoraan prosessiin
  • Koneenrakennus
  • Moottorit
  • Laakerit
  • Putket ja säiliöt


Erikoisominaisuudet

 • Käyttöalueet -200 ... +600 °C (-328 ... +1 112 °F)
  • Paikoilleen työnnettävä malli, ruuvattava malli valinnaisesti prosessiliitännällä
  • Liitäntäpään tyyppi B tai JS
  • Räjähdyspaineen kestävä Ex i -malli


Kuvaus

Vastuslämpötil-anturit joissa ei ole suojataskua, soveltuvat erityisesti käyttökohteisiin, joissa anturin metallikärki asennetaan suoraan porattuun reikään (esim. koneen osaan) tai suoraan prosessilinjaan, jossa ei käytetä kemiallisesti aggressiivisia tai hankaavia aineita.

Asennus suojataskuun edellyttää jousiviritteistä puristusliitintä, koska ainoastaan tällainen osa voi painaa anturin kärjen suojataskun pohjaan kiinni. Muussa tapauksessa mittauskärkeen voi kohdistua vääränlainen voima. Asennus suoritetaan yleensä suoraan prosessilinjaan.Kiinnityselementtejä, kuten kierreliittimiä, liitosmuttereita jne., on saatavilla lisävarusteina. 

Anturin taipuisa osa on valmistettu mineraalieristeisestä johdosta (suojajohdosta). Sen ulkovaippa on ruostumatonta terästä. Vaippaan on puristettu sisäinen johdin, joka on eristetty erittäin tiiviillä keraamisella massalla. Mittausvastus on liitetty suoraan suojajohdon sisäisiin johtimiin, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää myös korkeissa lämpötiloissa.

Suojattuja vastuslämpötila-antureita voidaan käyttää niiden joustavuuden ja pienen halkaisijan ansiosta myös paikoissa, joihin on vaikea päästä käsiksi, sillä anturin kärkeä ja liitosjohtoa lukuunottamatta suojus voidaan taivuttaa säteeksi, joka vastaa kolminkertaista johdon halkaisijaa.

Huomautus:
Suojatun vastuslämpötila-anturin taipuisuus on otettava huomioon erityisesti tilanteissa, joissa virtausnopeus on suhteellisen suuri. 

Vaihtoehtoisesti liitäntäpäähän voidaan liittää WIKAn tuotevalikoiman analogisia tai digitaalisia lähettimiä.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.