Malli RLS-8000

OEM pintakytkin

Asennus sivusta

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Pinnakorkeuden valvonta laitevalmistuksesta
  • Säiliön tyhjenemisen valvonta työkoneissa
  • Hydrauliikan pinnanvalvonta generaattoreissa ja jäädyttimissä
  • Ylitäytön estimet vedenkäsittelyssä
  • Suunniteltu erityisesti laitevalmistuksen asiakkaille (minimi tilauskoko 50 kpl

Erikoisominaisuudet

  • Räätälöidyt ja rakenteisiin integroidut ratkaisut
  • Sama tuote käy sekä NO/NC toiminolle kääntämällä kytkimen runkoa
  • Erilaisia materiaaleja ja 109  takaavat pitkän käyttöiän.

Kuvaus

RLS-8000 on pieni ja edullinen pintakytkin yhdellä kytkentäpisteellä ja se on suunnitelty erityisesti OEM laitevalmistajille. Kompaktin kokonsa ansiosta se soveltuu hyvin pienten säiliöiden  tyhjentymisen ja ylitäytön valvontaan.Muovisessa  pienessä pintakytkimessä yhdistyvät luotettavuus, kestävyy ja edullinen hinta.   

Räätälöity laitteeseesi
Jottta voidaan varmistua siitä, että RLS-8000 varmasti soveltuu laitteeseesi, WIKA tarjoaa erikoismallia, joka voidaan sovitaan suoraan laitteen rakenteeseen. Olipa kyse säiliön erikoisesta prosessiliitynnästä tai erikoisesta sähköisestä liitynnästä, räätälöimme RLS-8000 kytkimen vastaamaan laitevalmistajan vaatimuksia. Tälä minimoi ongelmat ja kustannukset asennuksessa sekä takaa turvallisuuden ja komponentin sopivuuden.

Kytkintoiminnon muunnos kiertämällä runkoa 180°
Erilaisten versioiden määrän pysyminen pienenä on tärkeää sekä valmistuksessa että varaosahallinnassa. Tästä syystä RLS-8000 on suunniteltu siten, että kääntämällä 180° runkoa saadaan valittua joko NO tai NC kytkentä. Selvitään yhdellä tuotteela molemmissa tapauksissa.  

Maksimaalinen luottamus edulliseen hintaan
RLS-8000 pintakytkintä on saatavana useista eri muovilaaduista, jotka soveltuvat useille kemikaaleille ja eivät ime vettä rakenteeseensa. Korkealuokkainen reed-kontakti kestää aina miljardi kytkentäkertaa sovelluksesta riippuen. Pintakytkimen käyttö monissa sovelluksissa on tarkoituksenmukaista, sillä sen käyttöikä on pitkä ja se on luotettava ja kokonaiskustannus on edullinen.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.