Malli PSD-4-ECO

OEM painekytkin näytöllä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Työstökoneet
  • Hydrauliikka ja pneumatiikka
  • Automaatio
  • Erikoiskoneenrakennus

Erikoisominaisuudet

  • Normaali/vika-indikaatio parametroitavalla näytöllä (punainen/vihreä)
  • Kompaktin koon ansiosta mahdollista asentaa ahtaisiin paikkoihin 
  • Optimoitu OEM-laitevalmistuksen tarpeisiin
  • Vaativiin olosuhteisiin,  50 g iskun kestävyys  ja lämpötila-alue  -40 ... +125 °C [-40 ... +257 °F]

Kuvaus

PSD-4-ECO on ohjelmoitava painekytkin, joka on suunniteltu erityisesti OEM- laitevalmistukseen. PSD-4-ECO on tulevaisuuden ratkaisu, siinä on IO-Link 1.1 ja se on edullinen ja luotettava. Tehtaalla tehtävän esiasettelun ansiosta, se on helppo ja nopea asentaa laitteeseen ilman erillistä ohjelmointia asennusvaiheessa.

Nopea vikadiagnostiikka värinäytössä
PSD-4-ECO:n  avulla on helppo havaita, että järjestelmä toimii halutulla painealueella. Kytkimen voi parametroida siten, että se näyttää vihreää, kun ollaan halutulla painealueella ja punaista, mikäli ollaan alueen ulkopuolella. Ongelmat on helppo havaita ajoissa.    

Optimoitu pieneen asennustilaan
Kytkimen halkaisija on 29 mm, mikä tekee  PSD-4-ECO:ta hyvin ohuen. Sähköinen ulostulo on sijoitettu siten, että kytkin voidaan asentaa tilaa säästävästi ahtaaseenkin paikkaan. Näyttöä voidaan pyörittää  335 °C ja sähköisesti kallistaa 180 ° C , jolloin painenäyttö saadaan aina kohdistettua katsojaan.

Optimoitu OEM-laitevalmistajille
Painekytkin on erityisesti suunniteltu ja optimoitu OEM-laitevalmistajien sarjatuotannon tarpeisiin. pakkauskoko on 25 kpl , mikä pienentää pakkausmateriaalin tarvetta ja helpottaa käsittelyä. Tehtaalla asiakaskohtaiset esiohjelmoidut kytkimet tai OI-Link 1.1:llä automatisoitu parametrointi nopeuttaa ja helpottaa asennusta tuotannossa.    

Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin
Vankka: PSD-4_ECO- kytkin on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin, jossa median lämpötila voi olla -40 ... +125 °C. Lisäksi se kestää hyvin mekaanisia iskuja  (=<50 g) ja korkeita sähköisiä kuormia. PSD-4-ECO on erittäin kilpailukykyinen ja luotettava ratkaisu.  

Lisätarvikkeet
With green display
  • With green displayWith red display
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.