Malli PSD-4

Sähköinen painekytkin näytöllä

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Työstökoneet
  • Hydrauliikka ja pneumatiikka
  • Pumput ja kompressorit
  • Koneenrakennus

Erikoisominaisuudet

  • Selkeä näyttö ja vankka rakenne
  • Nopea ja helppo asennus
  • Selkeä ja helppo konfigurointi
  • Monipuoliset konfiguroitavat ominaisuudet ja skaalattavat lähtösignaalit

Kuvaus

Johtavaan suunnittelua ja toiminnallisuutta
PSD-4-painekytkin edustaa jatkokehitystä  PSD-30 painekytkimelle, joka on palkittu “iF product design award” palkinnolla sen erinomaisesta toiminnallisuudesta.

PSD-4:n tarkkuus (0,5%) ja vapaasti konfiguroitavat lähtösignaalit (PNP/NPN, 4 ... 20 mA/0 ... 10 V) , 5:1 skaalautuvuus analogialähdössä sekä itsediagnostiikka toiminto takaavat täydelliset ominaisuudet koneautomaatiosovelluksiin.  

Räätälöity asennus
Elektronisen PSD-4-painekytkimen asennustapaa voidaan muokata joustavasti yksittäisten asennuspaikkojen mukaan. Koska näyttö kääntyy lähes rajoituksetta ja kotelo yli 300°, näyttöä voidaan säätää sähköliitännästä riippumatta. Näin näyttö voidaan suunnata aina käyttäjään päin ja yksi ainoa M12-liitäntä takaa sen, että johdotus onnistuu mahdollisimman helposti.

Korkealaatuinen
WIKA-kytkinperheen suunnitteluvaiheessa on kiinnitetty erityistä huomiota lujatekoiseen rakenteeseen ja konerakennukseen soveltuviin valmistusmateriaaleihin. Tästä johtuen kotelo ja sähköliitännän kierreliitin on valmistettu haponkestävästä teräksestä. Liittimen kiertäminen liian tiukkaan
tai repäiseminen irti on siis käytännöllisesti katsoen mahdotonta.

IO-Link
Elektroniseen PSD-4-painekytkimeen  on lisätoimintona saatava lähtösignaali, joka on IO-Link-tiedonsiirtostandardin mukainen, nopeuttaa laitteiden integroimista nykyaikaisiin automaatiojärjestelmiin. IO-Link helpottaa PSD-4:n  entistä sujuvampaa asennusta ja parametrointia sekä laajempaa toiminnallisuutta.

Electronic pressure switch, model PSD-4
  • Electronic pressure switch, model PSD-4Electronic pressure switch, model PSD-4 with process connections TRI-CLAMP®
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.