Uutiset

Takaisin

Painelähetin ja painevälitin : Korjauspalvelu optimoi hyödyt

Klingenberg, Marraskuu 2017.
Painelähettimen ja –välittimen yhdistelmän korjaaminen on nyt entistäkin helpompaa. WIKA on rakentanut palvelukonseptin, joka helpottaa asiakkaiden ylläpitohuoltoa pitkällä aikavälillä.

Painevälittimellisiä painelähettimiä käytetään yleensä erittäin haastavissa kohteissa teollisuudessa. Monissa tapauksissa lähetin osa on vielä toimintakuntoinen ja välittimen vaihto riittää saamaan instrumentin toimintakuntoiseksi. Osana huoltokonseptia WIKA tarkastaa ja huoltaa ja sertifioi lähettimen ja vaihtaa välitin osan vastaavaan uuteen. Lopuksi laite kalibroidaan. Tarvittaessa asennusta ja täyttönestettä optimoidaan ja laaditaan uudet materiaalitodistukset.

Huoltokorjauspalvelun avulla painelähettimen käyttöikä voidaan hyödyntää täysin. Ennaltaehkäisevä huoltotoimenpide prosessiseisakin aikana luonnollisesti pienentää prosessin alhaalla oloaikaa. Jotta voimme tarjota palvelua maailmanlaajuisesti WIKA perustaa tarvittavan määrän huoltopisteitä ympäri maailman, jotta saamme palvelun asiakkaillemme mahdollisimman joustavaksi.

Merkkien lukumäärä: 1227  
Hakusana: Korjauspalvelu 

Painelähetin ja painevälitin : Korjauspalvelu optimoi hyödyt
  • Painelähetin ja painevälitin : Korjauspalvelu optimoi hyödyt
Lataa uutiset

Teidän yhteyshenkilö

Kysymyksiä tästä uutisesta? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse.