Malli FSK01

Testisarja elektrodivoimien mittaukseen

10 kN:n ja 20 kN:n hitsauspihdeille

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Pistehitsauslaitteiden elektrodivoimien mittaus

Erikoisominaisuudet

  • Mittausalueet 10 kN, 20 kN
  • Suhteellisen lineaarisuuden virhe 0,2 % Fnom
  • Kevyt kokonaispaino noin 6 kg
  • Enimmäis-/vähimmäisarvon muisti
  • Elektrodin halkaisija 14 … 20 mm

Kuvaus

Tätä testisarjaa käytetään pistehitsauslaitteiden elektrodivoimien valvontaan. Sarja koostuu voima-anturista ja näyttöyksiköstä. Elektrodien välillä vaikuttavia voimia testataan pitämällä voima-anturia elektrodien välissä. Voima-anturin keskellä on kovera voimantulopinta. Hitsauselektrodien lähestyessä toisiaan käytetyn voiman vahvuus näkyy näytössä.

Voima-anturi on suunniteltu käyttöön leikkausvoima-anturina. Se kestää lateraalisia voimia ja momentteja. Lähtösignaali siirtyy näyttöön johtoa pitkin. Samalla voima-anturi saa käyttöjännitteensä.   Vaihtoehtoisesti syöttöjännitteen voi syöttää ohjelmoitavasta logiikasta.

Tämäntyyppiseen voima-anturiin on integroitu ohutkalvoinen anturiteknologia. Laserhitsatulla anturilla on kaikki perinteisten liimakalvoisten venymäanturien edut kuitenkin ilman niiden suurimpia haittoja (liiman lämpötilakäyttäytyminen ja valuminen).

Kalibrointi
Voima-anturi ja näyttö kalibroidaan yhtenä mittausketjuna. Kalibrointi suositellaan tehtävän 12 kuukauden välein. WIKA suorittaa kalibroinnin nopeasti ja luotettavasti.

Toimituksen sisältö
Kannettava näyttö, voima-anturi, muovikotelo, laturi, 2 m:n signaalijohto, valmistajan testisertifikaatti

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.