NewMalli CTD4000

Kuivahaudekalibraattori

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Lämpötilanmittauslaitteiden testaus ja kalibrointi
  • Referenssilaite helppoihin ja nopeisiin mittauksiin
  • Kalibrointi paikan päällä

Erikoisominaisuudet

  • Suuri vakaus
  • Lämpötilakytkinten tarkastamisen mahdollisuus
  • Kevyt ja pienikokoinen
  • Helppokäyttöinen

Kuvaus

Nämä innovatiiviset kalibraattorit on suunniteltu kalibrointiin paikan päällä sekä vaativiin käyttöolosuhteisiin laiva- ja meriteollisuuden sovelluksissa.
Helppokäyttöisyytensä sekä kompaktin ja käytännöllisen rakenteensa ansiosta ne ovat vertaansa vailla teollisuusprosesseissa, joissa lämpötilanmittausjärjestelmien kalibroinnilla on olennainen merkitys prosessin hallinnalle ja lopputuotteen laadulle.
Erityistä huomiota on kiinnitetty alhaiseen painoon, pieneen kokoon sekä erinomaiseen kestävyyteen. Tämä on saavutettu alumiinirungolla sekä käyttämällä monissa sisäosissa alumiinia ja ruostumatonta terästä.

Jokainen kalibraattori on testattu laboratoriossamme ja kalibroitu vertailuarvoillamme kansainvälisten normien mukaisesti. Kaikki toiminnot tarkastetaan vertailuparametrien avulla, ja laitteelle laaditaan kalibrointitodistus.

Kalibraattorien termiset osat valmistetaan vastuksilla tai Peltier-elementeillä lämmitettävästä metallilohkosta. Metallilohkossa on yksi aukko, johon vaihdettavat reikälevyt asetetaan.

Saatavien vakioreikälevyjen ansiosta kalibraattorit ovat yleiskäyttöisiä ja niitä voidaan helposti käyttää kalibroitaessa halkaisijaltaan erikokoisia lämpötila-antureita.

Asiakaskohtaisia reikälevyjä ja aukkoja voidaan valmistaa tilauksesta.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.