Mallit WUC-10, WUC-15, WUC-16

Ultrakorkean puhtausluokan mittalaite

Räjähdyssuojatuille alueille, Ex nA ic

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Puolijohteet, litteät näyttölaitteet ja aurinkosähköteollisuus
  • Ultrapuhtaat väliaine- ja erikoiskaasujärjestelmät (gas sticks, kaasupaneelit, bulkkikaasujen jakelu, öljyterminaalit)


Erikoisominaisuudet

 • Kompakti rakenne
  • ATEX ja IECEx alue 2 hyväksyntä
  • Suojausluokka IP 67 (NEMA 4) sivu nollapotentiometrillä
  • Erinomainen EMC-vakavuus
  • Aktiivinen lämpötilan kompensointi


Kuvaus

Pienikokoinen
Tilaa säästävä WUC-1x -malli vähentää hukkatilaa tehtaissa.

WUC-15 ja 16 sarjan lähettimet sisältävät itsetyhjennystoiminnon. Erikoisrakenteinen anturiliitäntä hävittää prosessiliitäntään ja hitsaussaumoihin kohdistuvien kuormien vaikutukset anturisignaaliin.

Monipuolinen
Korkea IP 67-suojausluokka mahdollistaa laitteiden käytön vaativissa olosuhteissa kuten kaasuterminaaleissa ja kaasujärjesetelmissä.

Tämän sarjan laitteita voidaan käyttää myös Ex 2 -alueella. T6-lämpötilaluokka mahdollistaa mittaukset väliaineiden kanssa, joilla on matalat leimahtamislämpötilat (Esim. PH3 fosfiini).

Luotettava
Toistuvissa painehuuhteiluissa, korkeilla kuristusarvoilla (Joule-Thompson-ilmiö) ja ulkopuolisissa operaatioissa, voi ilmetä suuria lämpötilavaihteluita. Aktiivinen lämpötilakompensaatio havaitsee nämä vaihtelut ja minimoi niiden vaikutukset. Näin vakaa mittaus voidaan varmistaa.

Tiivistetyn nollaussäädön ansiosta IP 67 -suojauisluokka voidaan ylläpitää pysyvästi. Helppokäyttöisyys ja suojaus tahatonta säätöä vastaan varmistaa.

Kostuvat osat valmistetaan 316L VIM VAR:sta ja erikois ohuet-kalvoanturit 2.4711 / UNS R30003:sta. Ennen loppuasennusta kaikki kostuvat osat sähkökiillotetaan ja puhdistetaan käyttämällä state-of-the-art -prosesseja.

Kaikki lähettimet testataan kappalekohtaisesti, jotta voidaan varmistaa niiden tiiveys, ylipainevakaus, tarkkuus  ja SEMI™ -standardien mukaisuus.

WUC-10, single end
 • WUC-10, single endWUC-15, flow throughWUC-16, modular surface mount
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.