Mallit TW40-8, TW40-9

Laipallinen suojatasku (putkimateriaali)

Standardin DIN 43772 mukainen malli, muodot 2F, 3F

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Kemianteollisuus, prosessitekniikka, laiterakennus
  • Pieniin ja keskisuuriin prosessikuormiin


Erikoisominaisuudet

 • Malli standardin DIN 43772 mukaan
  • Malli TW40-8: muoto 2F. Malli TW40-9: muoto 3F
  • Korroosionkestäville pinnoitteille
  • Integroidulla varrella
  • Malli TW40-9: lyhyt vasteaika


Kuvaus

Suojatasku on tärkeä lämpötilan mittauspisteen komponentti. Se erottaa prosessin ympäröivästä alueesta suojaten siten ympäristöä ja käyttöhenkilökuntaa. Lisäksi se pitää aggressiiviset väliaineet, korkeat paineet ja virtausnopeudet poissa lämpötila-anturista, mikä mahdollistaa anturin vaihtamisen käytön aikana.

Lähes rajattomiin käyttömahdollisuuksiin perustuen valikoima sisältää runsaasti eri vaihtoehtoja kuten suojataskumalleja ja -materiaaleja. Prosessiliitännän tyyppi ja perustuotantoovat tärkeitä suunnittelussa huomioitavia kriteerejä. Suojataskut voidaan jaotella kierteisiin ja hitsattaviin sekä laippaliitännällisiin suojataskuihin.

Lisäksi voidaan valita putkimateriaalista tai umpimateriaalista valmistettu malli. Putkimateriaalista valmistettujen suojataskujen kärki on suljettu kiinteällä hitsattavalla suukappaleella. Umpinaiset suojataskut on valmistettu tangosta.

TW40-sarjan putkimateriaalista valmistetut, laippaliitännällä varustetut suojataskut sopivat lukuisiin WIKA:n sähköisiin lämpötila-anureihin sekä mekaanisiin lämptilamittareihin.

Suojataskut ovat DIN 43772 -standardin mukaiset, ja ne sopivat pieniin ja keskisuuriin prosessikuormiin kemianteollisuudessa, prosessitek nologiassa ja laiterakennuksessa.

Laipallinen suojatasku, malli TW40-8

Laipallinen suojatasku, malli TW40-8

 • Laipallinen suojatasku, malli TW40-8Laipallinen suojatasku, malli TW40-9
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.