Malli TC96-O

Suojaputkeen asennettava joustava lämpötilan monipistemittaus

Puhdistuksella tai ilman

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Kemian- ja petrokemian teollisuus
  • Lämpötilatasojen ja kuumien pisteideden "hot spots" mittaamiseen
  • Polttoainesäiliöt

Erikoisominaisuudet

  • Joustava asennus
  • Asennetaan suojaputkeen
  • Helppo huoltaa ja vaihtaa

Kuvaus

Monipistelämpötilanmittauksia käytetään yleensä reaktoreissa tai polttoainesäiliöissä mittaamaan lämpötilatasoja ja ns. kuumia pisteitä eli ”hotspotteja”

Parhaan mittaustuloksen saavuttamiseksi mitta-anturien päät on puristettu jousella suojaputken seinään, jolla varmistetaan lämpötilan siirtyminen mahdollisimman nopeasti anturille. Anturien liittimet tai lämpötilalähettimet sijoitetaan erilliseen kytkentäkoteloon, joka voidaan asentaa erikseen seinälle , putkistoon tai laitteiston osaksi.

Tx96-O ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa luotettavuutta, käytettävyyttä sekä turvallisuutta.The Flex-O™ teknologian ansiosta reaktorin lämpötilaa pystytään seuraamaan tarkemmin. Lämpötila saadaan mitattua eri tasoilta useista eri pisteistä mikä parantaa reaktorin hallittavuutta ja lisäksi Flex-O™ on helppo asentaa ja ylläpitää.

Anturien joustavuus ja jousipaine varmistavat sen , että anturin kärki pysyy jatkuvassa kosketuksessa suojaputken sisäseinän kanssa, vaikka suojaputki vääntyisikin. Nämä ominaisuudet sekä Flex-O ™ helppo vaihdettavuus, bimetalliset anturit ja mittapisteiden tiheys ovat tehneet Flex-O ™ teknologiasta standardin teollisuudessa ja erityisesti kemian ja petrokemian teollisuudessa.

Flex-O ™ :n puhdistusominaisuus on ainutlaatuista ja se lisää turvallisuutta, sillä epäpuhtaudet voivat aiheuttaa virhettä mittauksiin tai rikkoanatureita. Puhdistusrakenteessa suojaputken keskellä on vankkarakenteinen putki , jonka läpi epäpuhtaat kaasut saadaan pois suojaputkesta koko sen matkalta. Puhdistusominaisuus suojaa suojaputkea ja lämpötila-antureita. .   

Kaikki Flex-O ™ -mallit on suunniteltu asiakkaittemme sovelluksiin ja tarpeisiin.

Suojaputkeen asennettava joustava lämpötilan monipistemittaus
  • Suojaputkeen asennettava joustava lämpötilan monipistemittaus
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.