Malli TC96-M

Pienikokoinen monipiste termopari

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • Kemian - ja petrokemian teollisuus
  • Lämpötilakerriosten ja  kuumien kohtien ( hotspot)  mittaamiseen reaktorissa.
  • Polttoainevarastot

Erikoisominaisuudet

  • Joustava asentaa
  • Vankasti suojattu
  • Helposti vaihdettava

Kuvaus

Monipiste termoparia käytetään usein reaktoreiden tai polttoainesäiliöiden lämpötilamittauksissa ja kuumien kohteiden  eli hotspottien havaitsemiseen.  

Yksittäiset termpoparit on asennettu suojakuoren/ suojaputken sisään. Mittapisteet asennetaan eri tasoille sovelluksen mukaisesti. Riippuen asiakassovelluksesta mittapisteet asennetaan suoraan prosessiyhteeseen tai erilliseen "ohjausputkeen". Liittimet ja lämpötilalähettimet asennetaan erilliseen kytkentäkoteloon mittapisteiden viereen tai ne voidaan viedä erilliseen keskukseen ja asentaa seinälle.   

Tälläista monipistemittausratkaisua käytetään, kun vaaditaan tarkkaa lämpötilaprofiilia ja instrumentin massa ja koko asettaa rajoituksia. Tämä ratkaisu voidaan modifioida monella eri tavalla sopivaksi 

Joissain tapauksissa on mahdollista lisätä monipistemittaukseen liikuteltavuutta, joilloin saadaan jatkuvaa lämpötiladataa kauempana olevasta kohteesta. Tällä menetelmällä saadaan tärkeää tietoa mm. katalyytistä sekä processin atiivisuudesta. Nämä liikuteltavat yksiköt voidaa ohjata tarkasti haluttuun paikkaan  

Gayesco
Pienikokoinen monipiste termopari
  • Pienikokoinen monipiste termopari
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.