Malli TC59-X

Putkipintalämpötilatermoelementin kokoonpano

GAYESCO XTRACTO-PADTM

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset GAYESCO XTRACTO-PAD

 • Kemianteollisuus
  • Kuumat höyrysovellukset
  • Jalostamot
  • Lämmitysuunit ja korkean suorituskyvyn kuumavesisäiliöt
  • Lämmönvaihtimet


Erikoisominaisuudet GAYESCO XTRACTO-PAD

 • Irrotettavissa oleva termoelementti
  • Patentoitu valettava lämpösuojus
  • Käyttöalue 0 ... 1260°C
  • Taipuisa, verhoiltu kaapeli, mineraalieristetyt sisäiset johdot
  • Korkea mekaaninen lujuus, iskunkestävä


Kuvaus GAYESCO XTRACTO-PAD

Patentoitu XTRACTO-PAD™ mahdollistaa putken lämpötilan tarkan mittauksen lämmitysuuneissa. XTRACTO-PAD™ on Gayesco International Inc.:n kehittämä tuote. Gayescon asiantuntemus, taitotieto ja tuotteet ovat nykyään osa WIKA Groupia.

XTRACTO-PADTM on termoelementtimalli, johon kuuluvat ohjauskanava ja patentoitu lämpösuojus. Ohjauskanavaan ja lämpösuojukseen on asennettu irrotettavissa oleva termoelementtianturi, joka on valmistettu mineraalieristeisestä kaapelista (suojakaapelista). Se koostuu metallisesta eristeestä, joka sisältää eristetyt sisäiset johdot, jotka on puristettu tiiviiseen keraamiseen aineeseen. Sisäiset johdot on valmistettu termomateriaalista. Ulkoisen eristeen materiaali voidaan valita sovelluskohtaisesti. Yhdessä kaapelin päässä johdot on hitsattu yhteen, mikä luo eristetyn (maadoittamattoman) tai eristämättömän (maadoitetun) mittauspisteen.

Tämän ainutlaatuisen termoelementtimallin ansiosta lämmityslaitteen tai boilerin tai jopa putken valmistaja (erikoisvalmisteisten uuniputkien tapauksessa) voi asentaa hitsattavat osat (ohjauskanava, lämpösuojus ja putkikiinnikkeet) paikoilleen.

Ohjauskanavan ja suojakaapelin päälle on asetettu patentoitu suojus. Tämä suojus on XTRACTO-PAD™-mallin perusominaisuus, joka takaa putken lämpötilan tarkan mittauksen.

Kaapelin toisessa päässä johdot on liitetty ja se on ilmatiiviisti tiivistetty käyttämällä tiivistemassaa. Johdon päät toimivat alustana sähköiselle liittimelle. Kaapelit, plug-in-liittimet tai liitinrasiat voidaan yhdistää niihin.

Anturin rakenne
XTRACTO-PAD™ koostuu pääasiassa kolmesta komponentista: termoelementtianturista, ohjauskanavasta ja patentoidusta lämpösuojuksesta, jotka on suunniteltu sopimaan minkä tahansa kokoiseen putkeen ja anturiin.

Näiden tarkkaan suunniteltujen komponenttien avulla XTRACTO-PAD™ tuottaa tarkat mittaustulokset.

Gayesco
GAYESCO XTRACTO-PAD<sup>TM</sup>

Xtracto-Pad

 • GAYESCO XTRACTO-PAD<sup>TM</sup>Xtracto-Pad
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.