Malli PGS21

Bourdonkaarellinen painemittari yhdellä tai kahdella rajakoskettimella

Kotelo haponkestävästä teräksestä, NS 40, 50 ja 63

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Säiliöiden paineen - ja vuotojen valvontaan.
  • Yleiset teolliset sovellukset
  • Koneenrakennus


Erikoisominaisuudet

 • Erittäin luotettavat kytkentätoiminnot ja pitkä käyttöikä
  • Rakenne EN 837-1 normin mukainen
  • Koskettimet asiakkaan vaatimusten mukaan
  • Korkea suojausluokka (IP 65)


Kuvaus

SwitchGAUGE PGS21 -malli on bourdonkaarellisen  painemittarin ja painekytkimen yhdistelmä. Siinä on tavallinen paikallisnäyttö  ja potentiaalivapaa  kosketin / koskettimia  sähköiseen kytkentään.

Yksi tai kaksi kytkentäpistettä voidaan asettaa kiinteästi tehtaalla asiakkaan määritysten mukaisesti 10−90 %:iin asteikkoalueesta ja osoittaa punaisilla, asteikkoon asetettavilla merkeillä.Painemittarin osoittimen asennosta riippuen virtapiiri on avoin tai suljettu. Näin switchGAUGE-laitetta voidaan käyttää prosessin valvomiseen, esimerkiksi kun halutaan tarkkailla kaasusylinterin tai hydraulipiirin raja-arvoja.

SwitchGAUGE-vakiomallissa asteikkoalue on 0 ... 2,5 - 0 ... 400 bar. Sen tarkkuusluokka on 2,5 ja sähköistä liityntää varten on 1 m  johto. Paineenmittauslaite voidaan sovittaa tarkalleen asiakaskohtaisiin vaatimuksiin kulloistakin käyttökohdetta silmällä pitäen, koska siihen on saatavilla useita lisätoimintoja (esim. muita asteikkoalueita, korkeampi tarkkuusluokka, erilaisia johdon pituuksia ja pistokeliitäntöjä).

Laite on suunniteltu EN 837-1 mukaisesti, ja se täyttää kaikki normin sisältämät vaatimukset. Lisäksi siinä on korkea suojaluokka (IP 65) ja siihen on saatavilla myös lisävarusteena nestetäyttö tärinänkestävyyden lisäämiseksi.

Bourdonkaarellinen painemittari yhdellä tai kahdella rajakoskettimella
 • Bourdonkaarellinen painemittari yhdellä tai kahdella rajakoskettimella
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.