Malli PG23CP

Bourdon-kaarellinen painemittari, haponkestävästä teräksestä

Paneeliasennukseen

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Soveltuu kaasumaisten ja nestemäisten aggressiivisten, vain lievästi viskoosisten tai lievästi kiteisten aineiden mittaukseen, myös aggressiivisiin ympäristöihin
  • Erityisesti prosessiteollisuuden, kemian- ja petrokemianteollisuuden, öljy- ja kaasualan, voimalaitosten ja vesi/jätevesiteknologian vaatimuksiin
  • Sopii hydraulisiin voimalähteisiin (HPU) ja ohjauspaneeleihin (WHCP)


Erikoisominaisuudet

 • Täysin hitsattava asennusrengas estää veden pääsyn ohjauspaneelin (suojausluokka IP 66)
  • Kaikki osat haponkestävästä teräksestä
  • Optiona EN 837-1 -mukainen "S3" turvallisuusversio


Kuvaus

Korkealaatuin PG23CP painemittari on sunniteltu prosessiteollisuuden vaatimukset huomioon ottaen. Tätä turvallisuuspainemittaria käytetään pääasiallisesti kemian- ja petrokemianteollisuuden, öljy- ja kaasualan, voimalaitosten ja vesi/jätevesiteknologian sovelluksissa.

Tyypillisiä mittauspisteitä löytyy ohjausyksiköistä ja ohjauspaneeleista, kuten hydraulisista voimalähteistä (HPU). Turvallista asennusta varten käytetään korkealaatuista kehystä. Asennukset vaativat usein IP 66 suojausluokituksen. Tämän takia PG23CP -mallin tiivistys suoritetaan täysin hitsattavalla asennusrenkaalla ja siihen sopivalla litteällä tiivisteellä.

Prosessiteollisuuden painemittarit valmistetaan kokonaan haponkestävästä teräksestä.Siten saavutetaan korkea korrosion kesto. Tämä mahdollistaa kaasumaisten ja nestemäisten aggresiivisten aineiden mittauksen, myös aggressiivisissa ympäristöissä.

Turvallisuusmallisten painemittareiden standardit on määritelty EN 837-1 -standardissa. Useimpiin sovelluksiin ei tarvita turvallisuusversiota. WIKA valmistaa PG23CP:stä jo "S1" turvallisuusmallia. Mallissa on ylimääräinen ylipainekanava kotelon takana (esim. Bourdon-kaaren pettämisen varalta).

Instrumentit saa nestevaimennettuina haastaviin olosuhteisiin.

Bourdon-kaarellinen painemittari, haponkestävästä teräksestä
 • Bourdon-kaarellinen painemittari, haponkestävästä teräksestä
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.