Uutiset

Takaisin

Tietoa ajankohtaisesta toimitustilanteestamme WIKA:lla

Tärkeimmät asiat tiivistettynä

  • Toimituskykymme on varmistettu lähes rajoituksetta.
  • Myyntimme ja huoltomme on palveluksessanne.
  • Toimitusviimeitä saattaa esiintyä riippuen tuotantolaitoksemme sijainnista.
  • Jotkin paikalliset tuotantolaitoksemme ovat suljettuja johtuen viranomaisten määräyksistä. Otamme yhteyttä asiakkaisiimme, joita nämä viivytyksen koskevat.

Arvoisa Yhteistyökumppanimme,

Koronaviruspandemian vaikutukset maailmantalouteen kasvavat päivä päivältä. WIKA on reagoinut välittömästi kehitykseen ja tehnyt toimenpiteitä turvatakseen tuotannon mahdollisimman häiriöttömän jatkumisen.

Työntekijöidemme ja asiakkaidemme terveys on etusijalla. Teemme kaikkemme, jotta pystymme jatkossakin toimittamaan tuotteemme luotettavasti asiakkaillemme kaikkialla maailmassa.

Mukautamme valmiiden tuotteiden, komponenttien ja muun materiaalin varastoja siten, että pystymme vastaamaan kysyntään viipymättä, sekä samalla valvomme ja ohjaamme tuotantoketjua siten, ettei pullonkauloja syntyisi.  

Olemme ryhtyneet varotoimenpiteisiin, joilla estämme mahdollisen virustartunnan leviämisen työntekijöidemme joukossa. Työvuorot vaihtuvat viiveellä siten, etteivät niissä työskentelevät henkilöt joudu kosketuksiin toistensa kanssa. Avainhenkilöt työskentelevät eri pisteissä hajautetusti, sekä hallinto etätöissä.

Matkustaminen on vähennetty minimiin. Tämä ei tarkoita sitä, että emme olisi yhteydessä asiakkaisiimme. Nyt se vain tapahtuu pääasiassa puhelimitse sekä käyttämällä videokokouksia  ja videopuheluita.

Kiireellisissä tapauksissa, joita ei voi siirtää, asiantuntijamme saapuvat asiakkaan luo, mikäli paikalliset viranomaiset sen sallivat.

Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja ryhdymme välittömästi asianmukaisiin toimenpiteisiin ja tiedotamme siitä asiakkaitamme.

WIKA Finland Oy

Tietoa ajankohtaisesta toimitustilanteestamme WIKA:lla
  • Tietoa ajankohtaisesta toimitustilanteestamme WIKA:lla