Malli GIR-10

Kaasunilmaisin

Infrapunatekniikkaan pohjautuva malli

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • SF6-kaasulla täytetyn laitteiston vuotojen paikannus ja määritys
  • Vuotonopeuden määritys SF6-kaasulla täytettyjen laitteiden lopullista tarkastusta varten


Erikoisominaisuudet

 • Laite havaitsee jopa erittäin pienet pitoisuudet (0,6 ppmv)
  • Laite reagoi ainoastaan SF6-kaasuun eikä ole sen vuoksi herkkä kosteudelle tai yleisille haihtuville orgaanisille yhdisteille (VOC)
  • Helppokäyttöinen
  • Lyhyt vasteaika
  • Kalibrointi tehtaalla sertifioituja testikaasuja käyttäen


Kuvaus

GIR10-mallista kaasunilmaisinta käytetään pienten SF6-kaasupitoisuuksien havaitsemiseen ‒ laite on ihanteellinen valinta vuotojen paikantamiseen ja vuotomäärien kartoittamiseen

Infrapunatekniikka
Hajoamattomaan infrapunatekniikkaan pohjautuvalla GIR10:llä on lyhyet vasteajat, ja se tuottaa luotettavat mittausarvot myös pienimpien mahdollisten vuotojen yhteydessä. 

Helppokäyttöinen
Laitetta on helppo käsitellä ja sen esittämiä arvoja helppo lukea. Sekä kädessä pidettävä instrumentti että konsolikotelo on varustettu digitaalisella näyttölaitteella, joka on helposti luettavissa. Tämän ansiosta kulloisetkin SF6-kaasuarvot ovat nähtävissä mistä tahansa asennosta.

Mahdolliset vuodot havaitaan kädessä pidettävällä laitteella, jossa on liikutettava kaulaosa ja kaasuntuloaukko etupuolella. Vaihdettava suodatin estää hiukkasia pääsemästä sisään suojaten siten infrapuna-anturia.

Konsolikotelossa oleva pumppu tuottaa sisään imetyn kaasuseoksen tasaisen virtauksen, joka ohjautuu infrapuna-anturin näytteenottokammion läpi.

Jos mittausympäristössä on jo vähäinen määrä SF6-kaasua, tämä poikkeama voidaan taarata arvoon 0 ppmv mittalaitteesta. Näin vuotojen havaitseminen on helpompaa, koska jokainen mitattu arvo, joka on suurempi kuin 0 ppmv, merkitsee vuotoa.

Versiosta riippuen GIR10 tuottaa äänimerkin, kun määritetty pitoisuusarvo ylittyy.

Kaasunilmaisin
 • Kaasunilmaisin
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.