Mallit GFU08-B, GFU08-C, GFU08-E, GFU08-W

SF6-kaasuntäyttökärry

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Päästötön SF6-kaasulohkojen täyttö
  • Lisävarusteena kiinteä vaaka
  • Lisävarusteena tyhjöpumppu


Erikoisominaisuudet

 • Kaasupullon kiinnitys turvallisuuden maksimoimiseksi
  • Käsittelyvirheet estetty rakenteellisesti päästöjen välttämiseksi
  • Tarkkuusvaaka suurella digitaalinäytöllä
  • Tarkka punnitustekniikkaan perustuva SF6-kaasun täyttöprosessi
  • Valittavissa 5 tyhjöpumppua


Kuvaus

GFU08-sarjan tukevarakenteisia kaasupullojen kuljetuskärryjä käytetään apuna SF6-kaasusäiliöiden täyttämisessä. Niiden modulaarinen rakenne mahdollistaa käytön maailmanlaajuisesti missä tahansa erilaisten mekaanisten ja sähköisten liitäntöjen avulla.

Tuotesarja on jaettu neljään eri versioon:

 • malli GFU08-B: täyttökärry
 • malli GFU08-W: vaa'alla varustettu täyttökärry
 • malli GFU08-E: tyhjöpumpulla varustettu täyttökärry
 • malli GFU08-C: vaa'alla ja tyhjöpumpulla varustettu täyttökärry

Mallit GFU08-E ja GFU08-C on varustettu tyhjöpumpuilla. Niillä ilma poistetaan SF6-kaasulohkosta siten, että sen jälkeen on mahdollista suorittaa SF6-kaasun ammattilaistason täyttötoimenpide. GFU08-E- ja GFU08-C-malleihin vakiovarusteena sisällytetty tyhjöpumppu (16 m³/h) tyhjentää kaasun nopeasti alle 1 millibaariin (0,75 Torr). Suuria määriä varten on saatavilla lisätoimintona 40 m³/h:n kapasiteetti. Kaksivaiheisilla pumpuilla loppupaine voidaan vähentää erittäin alhaiseen arvoon (2 x 10-3 mbar). Näin liian suuri kosteustaso tai liiallinen ilmapitoisuus SF6-kaasulohkossa ei muodostu ongelmaksi.

GFU08-W- ja GFU08-C-malleihin on asennettu kaasupullovaaka, jolla pystytään määrittämään tarkasti täytettävän SF6-kaasun määrä. Kaasuntäyttökärry on ihanteellinen työväline, koska se perustuu massan tasapainotukseen ja on integroitua saastumisen estämistä ja kontrollia koskevan direktiivin (IPCC) mukainen. Direktiivi on säädetty päästöraporttien laadintaa varten.

Kaasupullon alle jäävän punnituskennon erikoinen litteä rakenne helpottaa raskaiden pullojen nostamista laitteeseen ja pois siitä, kun työ on suoritettava yhden hengen voimin.

Toiminnallisuus
Kaasulohko tyhjennetään lisävarusteena saatavalla tyhjöpumpulla ennen sen täyttämistä ensimmäistä kertaa SF6-kaasulla. Tyhjennys- ja täyttötoimintojen aikainen letkujen eristys takaa, ettei SF6-kaasua voi missään tapauksessa päästä vahingossakaan ilmakehään. Alipaineletkujen halkaisijan koko on optimoitu kunkin pumpun tehon mukaan (DN 8, DN 20). Samalla liitososien lukumäärä on pidetty pienenä mahdollisten vuotoriskien minimoimiseksi. Mitä täydellisempi lopullinen tyhjiö on, sitä alhaisempi on ei-toivotun ilman pitoisuus ja kosteustaso. Tyhjöpumppujen valikoima täyttää eri asiakkaiden vaatimukset liittyen tyhjennysaikaan ja lopulliseen tyhjiöön. SF6-kaasutäytteen puhtaus on erittäin tärkeätä SF6-kaasutäytteisten järjestelmien turvallisen toiminnan ja vähäisen kunnossapidon kannalta.

Käyttäjä voi asettaa haluamansa täyttöpaineen SF6-kaasun syöttämiseksi. Täyttöletku liitetään laitteistoon itsesulkeutuvien venttiilien avulla. Ennen täyttöprosessin aloittamista on taarattava punnitusvaa'an näyttö, jonka jälkeen SF6-kaasun täyttötaso on helposti nähtävissä. Vaihto bruttokuorman ja taaratun kuorman välillä käy kätevästi tähän tarkoitetulla painikkeella.

Lisävarusteena saatava GFU08-W- ja GFU08-C-malleihin asennettava vaaka on valmistettu siten, että sen tarkkuus on vähintään 0,02 %. Akkukäyttöinen, 6-numeroinen LED-valaistu nestekidenäyttö soveltuu erityisen hyvin tähän liikutettavaan laitteeseen IP 65 -suojaluokallaan ja pitkällä akun kestollaan (75 tuntia). Laitteeseen voidaan asettaa aikaviive, jonka jälkeen se kytkeytyy pois päältä ollessaan käyttämättömänä. Lisäksi taustavalo voidaan sammuttaa akun keston pidentämiseksi. Lataustaso on nähtävissä punaisesta tai vihreästä latauksen merkkivalosta.

Kaasupullo voidaan kiinnittää helposti kuljetuskärryyn kiristysräikällisellä kerälle kierrettävällä hihnalla turvallisuuden maksimoimiseksi. Standardin EN 12195-2 mukainen helppokäyttöinen hihna kestää jopa 250 dekanewtonin kiristysvoiman.

Kuljetuskärryt soveltuvat tasapainotetun rakenteensa ja suurten pyöriensä erinomaisen liikkuvuuden ansiosta erityisen hyvin sisäkäyttöön (lisävarusteena on saatavilla ulkokäyttöön sopivia ilmatäytteisiä pyöriä).

Vakiomalli, GFU08-B

Vakiomalli, GFU08-B

 • Vakiomalli, GFU08-B
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.