Malli GDI-100-D

Tarkkuusmittari SF6 - kaasuntiheyden mittaamiseen

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

  • SF6 - kaasueristeiset laitteet
  • Keski- ja korkeajännite laitteet
  • Kunnospaito ja huolto
  • SF6 - Kaasusäiliön  tiheyden, paineen ja lämpötilan jatkuva tai tilapäinen monotorointi  
  •  Kaasuntiheysantureiden kaibrointiin 

Erikoisominaisuudet

  • Tarkka ja iso näyttö
  • Lokitointo 3 näytettä sekunnissa
  • Kommunikointi ja tiedonsiirto WIKA-Wireless ohjelmistolla

Kuvaus

Yleistä
GDI-100-D toimii ja näyttää kuten analoginen SF-kaasuindikaattori, mutta sen suorituskyky on mahdollista vain digitaalisella teknologialla. Digitaalitekniikan tarkkuus ja analogiatekniikan helppous on tuotu  GDI-100-D kaasuntiheysmittariin.  

Monitorointi
SF6 –kaasueristeisiä kojeistoja on valvottava, ylläpidettävä ja huollettava määräajoin. Tämä on tärkeää, jotta voidaan estää mahdolliset vuodot ja kaasun pilaantuminen. GDI-100-D mahdollistaa kaasun monitoroinnin ja sen avulla voidaan tallentaa mittaustulokset: tiheydestä, paineesta ja lämpötilasta.

Tarkkuus
GDI-100-D käyttää samaa teknologiaa kuin CPG-1500 tarkkuuspainemittari ja se kykenee mittaamaan kaasun tiheyden 0.6% tarkkuudella. Tiheys lasketaan paineesta ja lämpötilasta erityisellä kaavalla. Paineen vaihtelu riippuu lämpötilasta ja sen vaikutus kompensoidaan tulokseen. Paine ja kaasuntiheys voidaan referoida 20 °C lämpötilassa lämpötilakompensoinnin ansiosta.  SF6 toimintojen lisäksi kaikki CPG1500 tarkkuuspainemittarin ominaisuudet on käytettävissä.

Ominaisuudet
Uusi ja innovatiivinen MENU-rakenne helpottaa käyttöä ja navigointia. Selkeä ja iso näyttö takaa selkeän luettavuuden ja hyvän käyttökokemuksen.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.