Malli GDHT-20

Lähetin MODBUS ®-liitynnällä

SF6-kaasun tiheyden, lämpötilan, paineen ja kosteuden mittaamiseen

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Suljettujen säiliöiden sisältämien kaasujen parametrien jatkuva valvonta
  • Sisä- ja ulkokäyttöön SF6-kaasueristetyille laitteistoille


Erikoisominaisuudet

 • Erittäin tarkka anturitekniikka
  • MODBUS® RS-485 liityntä
  • Suojausluokka IP 65
  • Erittäin stabiili ja pitkäikäinen , EMC standardin mukainen
  • Kompakti koko


Kuvaus

GDHT-20 on lähetinmalli , jossa on paineen -, lämpötilan - ja kosteuden mittaus. Mitattujen arvojen perusteella voidaan määrittää olosuhteisiin liittyviä tietoja.

Jatkuva seuranta
Kojeiston järjestelmähäiriöiden ja siten verkon katkosten estämiseksi kaasuntiheyden ja -kosteuden jatkuva valvonta on ratkaisevan tärkeätä.

GDHT-20-lähettimen tehokas mikroprosessori laskee kulloisenkin ajankohdan kaasuntiheyden paineen ja lämpötilan perusteella. Näin pystytään kompensoimaan lämpötilan vaikutuksesta syntyvät painemuutokset.

Lisäksi GDHT-20-lähetin tuottaa kosteus- ja kastepistetietoja online-tilassa, minkä ansiosta valvonta Cigré-ohjeiden ja IEC-standardien mukaan on mahdollista.

MODBUS® field bus
RS-485-liityntä, MODBUS® RTU-protokolla. Instrumentin lähtöparametrit ja niiden yksiköt ovat konfiguroitavissa ja luettavissa vaatimusten mukaisesti. Asiakas voi konfiguroida GDHT-20-laitteen kullekin määritetylle SF6-kaasun ja N2- tai CF4-kaasun seokselle.

Signaalin vakaus
Lähetin on huoltovapaa, eikä se vaadi uudelleen kalibrointia. Mittauskennon tiivistys on taattu ilmatiiviillä  hitsaussaumalla ja mittauskennon rakenteella, jossa ei ole tiiviste-elementtejä.

Sähkömagneettiseen yhteensopivuuteen liittyvät ominaisuudet täyttävät normien IEC 61000-4-2 - IEC 61000-4-6 vaatimukset.

Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.