Malli GA45

Kaasunkeruupussi

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Tilapäinen SF6-kaasun säilytys kaasuanalyysin jälkeen


Erikoisominaisuudet

 • Kevyt ja helppo kuljettaa
  • Edullinen tapa estää SF6-kaasupäästöt
  • Yhteensopiva kaikkien WIKA-kaasuanalysaattorien kanssa
  • Varustettu ylipaineventtiilillä repeämisen estämiseksi
  • Kestää hajoamistuotteita


Kuvaus

Lujatekoinen
Kaksinkertainen GA45-kaasunkeruupussi on valmistettu erittäin kestävästä ja kaasutiiviistä muovista. Malli on suunniteltu erityisesti kytkinkojeistoihin liittyviin korkeisiin vaatimuksiin.
Kaasunkeruupussi on valmistettu siten, että siihen voidaan kerätä turvallisesti tavanomaiset SF6-kaasun hajoamistuotteet.

Ympäristöystävällinen
Kannettava kaasunkeruupussi on tarkoitettu kaasuanalyysien jälkeiseen tilapäiseen SF6-kaasun säilytykseen. SF6 aiheuttaa kaikista tunnetuista kaasuista vakavimman kasvihuoneilmiön, ja se on mainittu erikseen Kyoton protokollassa.

Tilaa säästävä malli
Keruupussi on suunniteltu siten, ettei se juuri tarvitse tilaa kokoon taiteltuna. Kun keruupussi on avattuna, siihen mahtuu jopa 110 litraa kaasua.

Helppokäyttöinen
Kaasunkeruupussi toimitetaan letkun kanssa, joka liitetään analysointilaitteeseen itsesulkeutuvalla pikaliittimellä. Pussiin on kiinnitetty ylipaineventtiili repeytymisen estämiseksi. Sen ansiosta pussi ei halkea, vaikka suhteellinen paine nousisi 80 millibaariin.

Uudelleenkäytettävä
Täysinäinen kaasunkeruupussi voidaan tyhjentää sen käyttämiseksi uudelleen. Tätä varten käytettävissä on WIKAn GTU10-kaasunsiirtoyksikkö. Kaasu voidaan nesteyttää kaasupullossa tilan säästämiseksi tai se voidaan pumpata takaisin kaasulohkoon.

Käyttämällä kevyttä kaasunkeruupussia voidaan välttää vaikeasti kuljetettavien kompressorien siirtäminen pumppaamista varten.

Rullattu tilaa säästäen

Rullattu tilaa säästäen

 • Rullattu tilaa säästäenTäytetty kokonaan SF6-kaasulla
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.