Malli GA35

SF6-kaasun vuotovalvontalaite

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

 • Ympäristöilman sisältämän SF6-kaasun pitoisuuden valvonta suljettujen tilojen käyttöturvallisuuden takaamiseksi


Erikoisominaisuudet

 • Laite reagoi ainoastaan SF6-kaasuun eikä ole herkkä kosteudelle tai tavanomaisille haihtuville orgaanisille yhdisteille (VOC)
  • Lyhyt vasteaika
  • Jatkuva mittaus
  • Helppo integrointi jaettuun ohjausjärjestelmään 4 ... 20 milliampeerin lähdön ansiosta
  • Salasanasuojatut asetukset


Kuvaus

Jatkuva valvonta
GA35-päästönvalvontalaite on suunniteltu erityisesti suljettuihin tiloihin SF6-kaasupitoisuuden määrittämiseen.
Jos SF6-kaasua käsitellään tai varastoidaan, sitä saattaa päästä ympäristöön haitallisia määriä johtuen väärästä käsittelytavasta tai vuodoista. GA35-mallin avulla voidaan valvoa jopa 250 neliömetrin laajuisia tiloja.

SF6-kaasu on viisi kertaa raskaampaa kuin ilma, joten se saattaa syrjäyttää hengitysilman, mikäli SF6-kaasun pitoisuus on suuri, jolloin seurauksena saattaa olla tukehtuminen.

GA35 valvoo jatkuvasti ympäristön ilmaa hajaantumattoman infrapuna-anturin avulla. Tavallisesti näytteitä otetaan kaasusäiliöiden tai kaasueristettyjen kytkinkojeistojen läheltä, koska näissä paikoissa saattaa esiintyä suuria SF6-kaasuvuotoja lyhyessä ajassa.

Luotettava varoitus
Voimakas varoitusääni varoittaa ilmassa olevasta vaarallisesta kaasupitoisuudesta. Näytteenottolaatikko on järkevää asettaa lähelle maata, koska SF6-kaasu laskeutuu suuren molekyylipainonsa vuoksi alemmaksi kuin ympäristön ilma.

Näytteenottolaatikossa ja letkuliitännässä olevat hiukkassuodattimet takaavat, etteivät epäpuhtaudet voi vääristää mittaustuloksia. Luotettavan toiminnan varmistamiseksi GA35:n virtauksenvalvontatoiminto tuottaa vikahälytyksen, mikäli pumppuun tulee toimintahäiriö tai syöttöletku tukkeentuu.

Kokonaisnäkymä

Kokonaisnäkymä

 • KokonaisnäkymäNäyttöAnturilla
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.