Malli DPGT40

Paine-eroanturi

Integroitu paine-eron ja käyttöpaineen näyttö

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Paine-eroanturin sovellukset

Suodattimien, kompressorien ja pumppujen valvonta:

  • Laivojen boilerit, painesäiliöt, pilssiveden keruu
  • Juomaveden ja jäähdytysveden käsittelylaitokset
  • Paineenkorotuslaitteistot, lämmitystekniikka, palosammutusjärjestelmät


Paine-eroanturin erikoisominaisuudet

 • Prosessiarvojen välitys valvomoon (esim. 4 ... 20 mA)
  • Vankkatekoinen alumiinikotelo, turvalasista valmistettu suojalasi
  • Korkea suojausluokka, IP 65


Paine-eroanturin kuvaus

DELTA-tuoteperheen paine-eroantureita ja -mittareita käytetään alhaisten paineiden paine-erojen valvontaan sovelluksissa, joissa ylipaineen ja staattisen paineen mittaukseen liittyy suuria vaatimuksia.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat laivanrakennus, prosessien lämmitystekniikka, lämmitys-, tuuletus- ja ilmastointilaitteistot, veden -  ja jäteveden käsittely, koneenrakennus ja laitevalmistus. Mittausinstrumenttien päätehtävä näissä sovelluksissa on suodattimien, kompressorien ja pumppujen toiminnan valvonta.

Paikoissa, joissa tarvitaan sähköistä signaalia ja mahdollisuutta lukea samanaikaisesti paine-ero paikallisesti, DELTA-lähetin on oivallinen ratkaisu.

Elektroninen kulma-anturi, jota käytetään mm. ajoneuvojen turvasovelluksissa, määrittää osoittimen varren asennon. Kyseessä on kosketukseton anturi, joka ei ole altis kulumiselle ja hankaukselle. Kulma-anturin asento muutetaan sähköiseksi lähtösignaaliksi (4 ... 20 mA). Sähköinen nollapiste voidaan asettaa myös manuaalisesti.

Mainituissa käyttökohteissa on usein tarpeen tietää paine-eron lisäksi myös ajankohtainen käyttöpaine. Tästä syystä DELTA paine-eroanturin on integroitu vakiotoiminnoksi myös käyttöpaineen osoitin.

Kaksi paikallista, selkeää mekaanista näyttöä toimivat ilman virransyöttöä, ja niistä voidaan lukea samanaikaisesti käyttöpaine ja paine-ero. Tämän ansiosta ei tarvita toista mittauspistettä ja siten säästetään putkitus- ja asennuskustannuksissa.

Lujatekoinen alumiinikotelo ja turvalasista valmistettu suojalasi takaavat tuotteen pitkän käyttöiän, myös ankarissa ympäristöolosuhteissa. Näin on varmistettu, ettei laitteesta aiheudu vaaraa ympäristölle ja että se kestää ulkoisia mekaanisia kolhuja.

Uusi, toiminnollisuuteen perustuva rakenne täydentää mittalaitteen ulkomuodon.

Vastaavat tuotteet
Paine-eroanturi, DPGT 40

Paine-eroanturi, DPGT 40

 • Paine-eroanturi, DPGT 40
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.