Malli DPGS40

Paine-eromittari mikrokytkimillä

DELTA-comb, jossa integroitu työpainemittari

Valitut dokumentit
Myynnin yhteyshenkilö Kysymyksiä? Löydä yhteyshenkilö alueeltasi.

Hae

Sovellukset

Suodattimien, kompressorien ja pumppujen valvonta ja ohjaus

  • Laivojen boilerit, painesäiliöt, pilssiveden keruu
  • Juomaveden ja jäähdytysveden käsittelylaitokset
  • Paineenkorotuslaitteistot
  • Lämmitystekniikka
  • Palosammutusjärjestelmät


Erikoisominaisuudet

 • Paine-eromittari integroidulla työpaineen näytöllä ja mikrokytkimellä
  • Vankkatekoinen alumiinikotelo, turvalasista valmistettu suojalasi
  • Alhainen mittausalue, 0 ... 250 mbar


Kuvaus

DELTA-tuoteperheen paine-eromittareita käytetään ennen kaikkea alhaisten paineiden paine-erojen valvontaan ja ohjaamiseen sovelluksissa, joissa yksipuolisen ylipaineen ja staattisen paineen tarkkailuun liittyy suuria vaatimuksia.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat laivanrakennus, prosessien lämmitystekniikka, lämmitys-, tuuletus- ja ilmastointilaitteistot, veden -  ja jäteveden käsittely, koneenrakennus ja laitevalmistus. Mittausinstrumenttien päätehtävä näissä sovelluksissa on suodattimien, kompressorien ja pumppujen toiminnan valvonta.

DELTA-comb-kytkin on erinomainen sovelluksiin, joissa paine-eron paikallisnäytön lisäksi täytyy kytkeä virtapiirejä turvallisesti. Kun paine ylittää tai alittaa määritetyn asetusarvon, kytkentätoiminto aktivoituu. Kytkentäpiste voidaan asettaa laitteen etupuolelta 10 ... 100 %:iin asteikon täydestä laajuudesta. Asetuspisteen tarkkaa asettamista tukee lisäasteikko, joka osoittaa ajankohtaisen asetuspisteen.

Mainituissa käyttökohteissa on usein tarpeen tietää paine-eron lisäksi myös ajankohtainen käyttöpaine. Tästä syystä DELTA-comb-paine-erokytkimiin on integroitu vakiotoiminnoksi myös käyttöpaineen osoitin. Kaksi paikallista, selkeää mekaanista näyttöä toimivat ilman virransyöttöä, ja niistä voidaan lukea samanaikaisesti käyttöpaine ja paine-ero. Tämän ansiosta ei tarvita toista mittauspistettä ja siten säästetään putkitus- ja asennuskustannuksissa.

Lujatekoinen alumiinikotelo ja turvalasista valmistettu suojalasi takaavat tuotteen pitkän käyttöiän, myös ankarissa ympäristöolosuhteissa. Koska mittausalue on alhainen, 0 … 250 mbar, laitetta voidaan käyttää sovelluksissa, joissa on pieniä paine-eroja.

Uusi, toiminnollisuuteen perustuva rakenne täydentää mittalaitteen ulkomuodon.

Paine-eromittari mikrokytkimillä
 • Paine-eromittari mikrokytkimillä
Toivelista - Dokumentit (0)

Toivelistalla ei ole valittuna yhtään dokumenttia. Voit lisätä dokumenttejä latausvalikosta. Valitse kieli painamalla lipun kuvaketta.

Maksimimäärä (20) saavutettu.

Syötä sähköpostiosoite, jos haluat latauslinkin sähköpostitse:

Virheellinen sähköpostiosoite.